Çocuk Hastalıkları bebekler evde ayakkabıyla mı yoksa çorapla mı geziyor?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

floras79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
305
1
96
46
Muğla
benim oğlum aslında daha yürüyemiyor ama yürümek için çok hevesli,bütün gün ellerinden tutup yürütmemizi istiyor,oda oda geziyoruz.havalar soğuk ayakları üşür diye sürekli ayakkabı giydiriyorum ben,kendim de terliksiz dolaşamam asla üşütürüm hemen.sizler ne giydiriyorsunuz?sağlık açısından sürekli ayakkabıyla gezmesi zararlı olabilir mi :uhm:

bende zaman zaman ayakkabı giydiriyorum ama ayakları terler rahatsız olur diye genelde altı derili çoraplar var onlardan giydiriyorum

uzmanlar , ayak kaslarının yeterince gelişmesi için 2 yaşına kadar evde mümkün olduğunca ayakkabı giydirilMEMESİ gerektiğini söylüyor ama yumuşak çorap şeklinde altları deri pabuçlar ver onlardan giydirebilirsin üşüyorsa , benim oğlum çoğunlukla çıplak ayak geziyor annem ayakları 50 numara olacak diyor:)

Oğlumun üzerinde hep patikli bir tulum oluyor,onun üzerinede evdeyken çorap giydiriyorum..dışarı çıkarken ayakkabısını giyiyor..eğer çok soğuksa içime sinmiyorsa,altı yapışkanlı gibi olan çoraplar var,sıcacık tutuyor.onları giydiriyorum..

bizimki çok sıkıntılı birsürü ayakkabısı var giymiyor
çorapla yürüyor

evde kesınlıkle ayakkabı gıydırmıyorum 2 yasına kadar gıydırmeyın demıstı bır prof. tv.de evın ıcınde corap ve orme patık gıydırıyorum dısarı cıkarken ayakkabı.ama onu bıle gıymek ıstemıyor oglusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…