Sonraki ay 4 aylik olacak bebegimizle tatile gitmeyi dusunuyoruz. Deniz icin ozel bebek bezleri var sanirim. Bunlardan mi almam lazim yoksa hic mi kullanmasak? Bu bezlerin ici islak mi oluyor suya girince? Bir de bebekle tatil icin tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sonraki ay 4 aylik olacak bebegimizle tatile gitmeyi dusunuyoruz. Deniz icin ozel bebek bezleri var sanirim. Bunlardan mi almam lazim yoksa hic mi kullanmasak? Bu bezlerin ici islak mi oluyor suya girince? Bir de bebekle tatil icin tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hiç kullanmama olur mu, çocuk denize havuza mi işesin :)) Prima mayo bebek bezi var özel onu alın. Bi de sıcakta etkilenmesin Rossmann da vs bebek güneş koruyucusu var, alıp sürün ki cildi sıcakta kızarıp canı acımasın. Şapka alın bi de.
Hiç kullanmama olur mu, çocuk denize havuza mi işesin :)) Prima mayo bebek bezi var özel onu alın. Bi de sıcakta etkilenmesin Rossmann da vs bebek güneş koruyucusu var, alıp sürün ki cildi sıcakta kızarıp canı acımasın. Şapka alın bi de.
Ay valla cis yapabilecegi hic aklima gelmemisti. Bezler o kadar iyi emiyo ki insan unutuyor. Haklisin bezlerden alayim. Sapka ve koruyucu aklimda zaten. Sagol canim.
Eee mayo bebek bezi kullanmazsanız çocuğun yaptığı çiş kaka nereye gidecek
Bir de 4 aylık bebek havuza sokulmamalı, aklınızda bulunsun.
Mayo bebek bezi, güneş koruyucu, şapka, bir de denizde rahat etmek için oturaklı Deniz simitlerinden alın, denizden çıkınca kullanmak icin müslin örtülerden alın.
Doktorumuz 1 yasindan once deniz havuz onermiyor bebeklere, bende agustos ta tatile cikicam 10 aylik olucak hala dusunuyorum sokmasam mi hic diye sizinki 4 aylik iyi cesaret:)
Gunes koruyucu, mayo bebek bezi, sapka, bolca muslin, guneslikli deniz simidi, kumsalda denize sokmadan oynayabilmesi icin ben bir de kucuk havuz aldim.
bebeğiniz daha çok kucukmus siz mayo bez kesinlikle alın. güneş kremi bol bol sürün sürekli.. ve benim tavsiyem denize sokun soğuk değilse su havuza sokmayınnn cok cabuk mikrop kapabiliyorlar...
Aynen deniz dusunuyoruz biz de. Mayo bez ve huggiesin bebek bezine benzeyen deniz icin bezi var. Hangisini tercih edecegimi sasirdim. Yikanabilir olanlari cisi ve kakayi tutmuyor diyorlar. Digerleri de tek kullanimlik. Hem cevreye zarar verecek hem yanimizda yer kaplayacak. Bilemedim bir turlu.
bebeğiniz daha çok kucukmus siz mayo bez kesinlikle alın. güneş kremi bol bol sürün sürekli.. ve benim tavsiyem denize sokun soğuk değilse su havuza sokmayınnn cok cabuk mikrop kapabiliyorlar...
Aynen deniz dusunuyoruz biz de. Mayo bez ve huggiesin bebek bezine benzeyen deniz icin bezi var. Hangisini tercih edecegimi sasirdim. Yikanabilir olanlari cisi ve kakayi tutmuyor diyorlar. Digerleri de tek kullanimlik. Hem cevreye zarar verecek hem yanimizda yer kaplayacak. Bilemedim bir turlu.
Ben geçen hafta babyneo yıkanabilir bebek bezi diye bir şey aldım ebebekten, indirime girmiş. Cırtcırtlı ve bağcıklı, bebeğin beline göre ayarlama imkanın var. Üç kere falan kullandık, memnun kaldık. Oğlum 13 aylık, kaka zamanları aşağı yukaro belli, ona göre denize havuza götürdüğüm için kaka problemi yaşamadım. Yani çıkarıyor ya da çıkarmıyor diyemem ama bezin kağıdında çıkarmadığı yazıyordu. Kullan at mayo bezlerine para vermek istemedim ben, hem çok pahalı hem de tatil bölgesindeyiz zaten, para yetiştiremem yani ona :)
Biz şu anda tatildeyiz havuza sokmuyorum ama denize sokuyorum normal bebek beziyle giriyor denize ama girmeden hemen önce temiz bez bağlıyorum zaten denizde 5 dk tutuyorum güneş kremi sürüyorum fakat denize biz akşam üstü 6 gibi gidiyoruz hem güneş fazla olmuyor hemde deniz sanki daha durgun oluyor