• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeklede gaz ve kabızlık

kewok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
22
0
36
İstanbul
Merhaba hanımlar 47 günlük bebeğim var inanılmaz bir gaz sorunumuz var ağlayıp emzirirken biranda memeyi bırakıyordu doktorumu aradım metsil verdi şimdi onu kullanıyorum ama şimdide kabız oldu bunun için ne önerirsiniz

allah bağışlasın bebeğini canım 2- 3 günde bir 1 çay kaşığı kadar zeytin yağı içir kabız olmamaıştır ya bazen 2 gün yapmadıkları oluyor normal ama benimde 2 aylık bi oğlum var yapamazsa zorlanırsa hemen içiriyorum zeytin yağını gazı içinse bebeğini emzirirken fazla yatırma biraz ik dursun karnına sıcak havlu koy birde rezene papatya gibi gazgiderici rahatlatıcı çaylar var onlardan içir hem sıvı tükettiği için fazla kabızlık sorunuda yaşamaz

cnm benımde ıkı aylıkıkız kızlarım var doğdukları gunden berı gaz sorunumuz var.metsıl banada verdı ama kabızlıkoldu baska doktora gıttık metsıl kabızlık yapar verme dedı.zınco ve nurse harveys verdı cok ıyı sımdı kabızlık ıcınde sabah aksam bır coy kasığı zeytın yağı vermemı soyledı.bıde rezene ve kımyon (tohum olanından)kaynat ver rahatlatır...bacaklarını karnına doğru hafce bastırmakta ıyı gelıyor ve tabı sıcak havlu vs karnına koymak kolay gelsın..

Herhangi bir kremle göbeğine dairesel hareketlerle masaj yapmak , dizleri karnına gelecek şekilde bacak hareketleri yaptırmak , sütü içtikten sonra bir süre dik tutarak sırt masajı ile gazının çıkmasını sağlamak fayda sağlıyor.

Back