- 11 Ocak 2022
- 589
- 769
- 33
- Konu Sahibi Lotuslu cheesecake
-
ennn korktuğum uçakta ağlama krizi ve hava değişikliğinden hastalıkSiz hazırsanız neden olmasın ki birsürü anne baba bebekleriyle dünyayı geziyor. Hazırlıklı gidersiniz hastalık için vs. Zaten 2 yaşta çok küçük değil bence.
Benim gözümde büyüyor, burnumdan geliyor orası ayrı
Uçak zor oluyor oyalayıcı şeyler ve kızınıza yiyecek birşeyler alın
Ohooo bunlar ne kiennn korktuğum uçakta ağlama krizi ve hava değişikliğinden hastalık
Cocuğunuz yok diyedir benceHenüz cocugum yok ama ılk defa cıkıcaksam eger onu götürmezdım heralde . Yada cocugum yok dıye böyle düşünüyorum bılemedım sımdı. Bı arkadas gıttı böylr bın pişman oldu cocukla gıttıgıne
Çocukla korkuyorum aslında anneme bırakmakta bi seçenek ama o kadar uzun süre bırakmak istemiyorum götürürsem de orda hasta olur ateşi çıkarsa bilmediğim yer naparım diye düşünüyorumOhooo bunlar ne kiyani 2 yaş çocuk gezmek için ideal eğer çocuk arabasında duruyorsa tabii diyecektim ama siz bunlardan bile çok korkuyorsanız çocukla yurt dışı seyahatı pek size göre değil sanırım
Yanınıza hastalık durumlarında kullandığınız ilaçlarını alırsınız. (Calpopl, aferin vs.) Gitmeden seyahat sağlık sigortası da yaptırırsınız cüzzi bir ücrete.Çocukla korkuyorum aslında anneme bırakmakta bi seçenek ama o kadar uzun süre bırakmak istemiyorum götürürsem de orda hasta olur ateşi çıkarsa bilmediğim yer naparım diye düşünüyorum
Açıkçası aklımda 3 şehir vardı. Prag, barselona veya paris. Su an secenekleri 2ye dusurdum gibi. Prag'i epey araştırdım ama aklım biraz da barselonaya kaydı. Merkezde bir otel tutup yuruyerek şehri gezmek niyetindeyim daha çok. Bebekle en rahat bu yapılabilir gibi geldi. Maddi olarak sanırım aklımdaki rotalar içinde en uygunu prag ama araştırınca şehir olarak dediğim gibi barselona sanki daha çok ilgimi çekti. Dediğim gibi beni en çok korkutan çok deneyim olmadan biri bebek 2 küçük çocukla kazasız belasız birkaç gün keyifle gezebilir miyiz yoksa gittiğimize pişman olur muyuzAvrupa turu çok genel bir kavram olmuş. Rotanızı yazarsanız bilen üyeler o şehrin çocuk için uygun olup olmadığını söyleyebilir
Açıkçası aklımda 3 şehir vardı. Prag, barselona veya paris. Su an secenekleri 2ye dusurdum gibi. Prag'i epey araştırdım ama aklım biraz da barselonaya kaydı. Merkezde bir otel tutup yuruyerek şehri gezmek niyetindeyim daha çok. Bebekle en rahat bu yapılabilir gibi geldi. Maddi olarak sanırım aklımdaki rotalar içinde en uygunu prag ama araştırınca şehir olarak dediğim gibi barselona sanki daha çok ilgimi çekti. Dediğim gibi beni en çok korkutan çok deneyim olmadan biri bebek 2 küçük çocukla kazasız belasız birkaç gün keyifle gezebilir miyiz yoksa gittiğimize pişman olur muyuz
Merkezi bir otel seçip merkezde gezilebilecek yerlerin mesafesine baktım genelde max 40 dk olanlara gidebiliriz gibi geldi. Ama evet sırf uçak ve kalacak yer için bile ücretler pragtan yüksek. Bir de gidince harcama yapılması gerekiyor ister istemez. Sizin de dediğiniz gibi prag merkezde gezilecek yerler sınırlı ve benzer tarz gibi geldi biraz gezi videolarını izleyince. Açıkçası gitmişken bence de başka şehire geçmek mantıklı olurdu da dediğim gibi bebelere guvenemiyorum. Bakalım uygun bilet vs denk gelirse ona göre birinden birini deneyeceğiz gibi. Teşekkür ediyorum açıklayıcı yorumlarınız için de.Ben Barcelona'nın ölçeği açısından bebekle çok rahat geçilebileceğini düşünmüyorum. Yürünebilirliği yüksek bir şehir ama çok büyük. Kaldı ki şehir de çok pahalı. Şu anda kısıtlı bir bütçede tutmak istiyorsanız pek uygun olmaz. Prag bu perspektiften bakınca daha uygun kalıyor ama Prag da 2-3 günlük seyahatler için ideal, küçük bir şehir ve müzelere bütçe ayırmak istemezseniz. şehirde yapabilecekleriniz tükeniyor. Başka şehirlerle bağlamak güzel olabilir.
Otel araştırırken airbnb'de de fiyatlara bakmayı ihmal etmeyin çünkü otelden daha makul kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?