• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekle uçak yolculuğu

zelihanur

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
868
1.376
313
Ankara
Ben doğumdan 20 gün sonra bebeğimle 1 buçuk saatlik uçak yolculuğu yapıcam ama bebeğim için sıkıntılı olur mu böyle bir şey yaşamış olan bayanlar var mı yardımcı olur musunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben doğumdan 20 gün sonra bebeğimle 1 buçuk saatlik uçak yolculuğu yapıcam ama bebeğim için sıkıntılı olur mu böyle bir şey yaşamış olan bayanlar var mı yardımcı olur musunuz

Evet ben bebeğimle 2 kez uçak yolculuğu yaptım hiçbir sorun olmadı sadece yanına bir emzirme örtüsü al uçak kalkarken ve inerken emzirki basınç kulaklarını rahatsız etmesin..ayni ucakta bulunan bir baska bebek daha vardi annesi onu emzirmedi ve bebek yolculuk boyunca agladi kulaklari rahatsiz oldu sanirim..

İmza

Evet ben bebeğimle 2 kez uçak yolculuğu yaptım hiçbir sorun olmadı sadece yanına bir emzirme örtüsü al uçak kalkarken ve inerken emzirki basınç kulaklarını rahatsız etmesin..ayni ucakta bulunan bir baska bebek daha vardi annesi onu emzirmedi ve bebek yolculuk boyunca agladi kulaklari rahatsiz oldu sanirim..

İmza

Sağol canım peki bebeğin kaç aylıktı

Sağol canım peki bebeğin kaç aylıktı

Benim bebeğim 1,5 aylıktı ama doğumdan 1 haftayı geçmiş bebekler sağlık sorunu yoksa uçağa alıyorlar..bazen doktorundan uçak yolculuğu yapabilir diye yazılı belge istiyolar istersen doğum yatigın yere ilk hafta kontrole gitceğin zaman sôyle yanında belge bulunsun buarada bilet alırken bebek içinde 25-30 tl lik fark alıyorlar..ucak kalkarken ve inerkende muhakkak emzir

İmza

Ben oğlum 7 aylıkken binmiştim ilk uçağa,gidiş çok rahattı ama dönüşte çom ağladı,altını açınca bir baktım pipoş yapışmış beze,ından ağlamış meğer kerata:)

Back