bebekle hangi otel

adventurerpassenger

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
1.219
1.594
39
Arkadaşlar ekim ayında tatil planımız var... Fakat 20 aylık bi bebeğim olduğu için endişeliyim... Antalya civarında, bebek bakıcısı hizmeti de olan, yeşili bol, havuzu az, güvenli, bebek dostu otel bakıyorum...Daha önce bebeğiyle gitmiş ve çok memnun kalmış arkadaşlar var ise otel tavsiyelerinizi bekliyorum...

Antalya Beldibinde Kemer ulusoy holiday club gitmiştik.Ufak parkı vardı havuzu dehası büyük değil otel givi degil en fazla iki katlı dublex gibi odaları var önünde bahcesi hamagı var.küçük şirin bir tatil köyü tavsiye ederim.

Bütçeniz ne kadar?
Bebek küçük olduğu için tatili Eylül’e çekerseniz daha rahat edersiniz. 20 aylık bebek için havuz sayısı/genişliği önemli değil, sonuçta göz önünden ayrılmayacak.

Paloma Foresta'ya gittik bu sene,2 sene evvelde gitmiştik o zaman Paloma Rönesans'tı ismi otelin,gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
Kids şef var ,ne zaman ne pişirmesini/hazırlamasını isterseniz hazırlar bebeginize. Benim oğlum 11 aylıktı bu yaz gittiğimizde,avokado püresinden tutunda,tavuk corbasına kadar istedim,hazirladılar ne zaman istersem.
Et,balik,tavuk,krep vb yiyecekler taze pişirilip sunuluyor.
Otel ağaçlık alanda zaten,sıcağı hissetmedik,meyve,sebze hatta şarap bile üretip sunuyorlar.
Organik büfede vardı sürekli.
Bebek bakıcısı da vardı ama biz tercih etmedik,o konuda yorum yapamıyorum.
Yine Antalyada Rubi platinumda iyidir. Yemek konusunda özellikle,orda da taze pişirip servis ediyorlardı,gözünüzün önünde. Beklemiş yiyecek olmuyordu.
Mini clubu de çok iyiydi. Öğle sıcak saatlerde muhakkak bir etkinlik vardı,çocuklar günes altında vakit gecirmek yerine,hazine avı,turnuva vb faaliyetler yapiyordu.

20 aylık bebekle neyin endişesi bu allah aşkına? Çocuğu yanınızdan ayırmayacaksınız, otelde bulduğunuz bakıcıya da emanet etmeyeceksiniz. Ha emanet edebilecekseniz de hani nerede o bahsettiğiniz endişe derim size!

Kadınlar kulübü inşallah senin gibi sorunlu tiplerden temizlenir... Ne kadar sevgisiz kaldıysan artık nefretini buralarda kusuyorsun... Allah ıslah etsin...

Bütçeniz ne kadar?
Bebek küçük olduğu için tatili Eylül’e çekerseniz daha rahat edersiniz. 20 aylık bebek için havuz sayısı/genişliği önemli değil, sonuçta göz önünden ayrılmayacak.

evet ama havuz sayısı arttıkca endişe duyuyorum sanki her an oralara düşücekmiş gibi geliyo... keşke çekebilsek ama ancak o tarihte izin alabiliyoruz... bi gün için 1000tl ye cıkabiliriz sanırsam... zaten bebek dostu oteller cok da ucuz değil...

Paloma Foresta'ya gittik bu sene,2 sene evvelde gitmiştik o zaman Paloma Rönesans'tı ismi otelin,gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
Kids şef var ,ne zaman ne pişirmesini/hazırlamasını isterseniz hazırlar bebeginize. Benim oğlum 11 aylıktı bu yaz gittiğimizde,avokado püresinden tutunda,tavuk corbasına kadar istedim,hazirladılar ne zaman istersem.
Et,balik,tavuk,krep vb yiyecekler taze pişirilip sunuluyor.
Otel ağaçlık alanda zaten,sıcağı hissetmedik,meyve,sebze hatta şarap bile üretip sunuyorlar.
Organik büfede vardı sürekli.
Bebek bakıcısı da vardı ama biz tercih etmedik,o konuda yorum yapamıyorum.
Yine Antalyada Rubi platinumda iyidir. Yemek konusunda özellikle,orda da taze pişirip servis ediyorlardı,gözünüzün önünde. Beklemiş yiyecek olmuyordu.
Mini clubu de çok iyiydi. Öğle sıcak saatlerde muhakkak bir etkinlik vardı,çocuklar günes altında vakit gecirmek yerine,hazine avı,turnuva vb faaliyetler yapiyordu.

verdiğiniz ayrıntılı bilgiler için çok çok sağolun... hemen bakıcam internetten:))

X