Bebekle Bir Gününüz Nasıl Geçiyor?

A R Y A

Naif Çiçek ♥
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
6.978
10.862
448
Merhaba arkadaşlar

3 ay 20 günlük bir bebeğim var. Gün içinde bebeğimle neler yapabiliriz güzel vakit geçirmek için? Sizin bu ay aralığındaki bebeğinizle evde bir gününüz nasıl geçiyor?

Bugün zekâ kartlarıyla vakit geçirdik, oyuncak tavşanı var onunla ilgilendi biraz, cee oyunu yaptık ara ara, tommy time yaptırdım. Ama hepsi çok kısa süreli oluyor, vakit bir türlü geçmiyor. Zaten erkenden diş çıkardı, onun da huysuzluğu var. Neler yapabilirim fikir almak istedim.

3 aylikken pek bisey yapilmiyor. Arabaya koyup gezdirebilirsiniz ek olarak.
Hava çok sıcak, gündüz çıkmak mümkün değil. Bugün aşırı huzursuzdu ne yapacağımı bilemedim. Huzursuz, derdini anlamıyorum. Biran önce büyüsün istiyorum artık

Hava çok sıcak, gündüz çıkmak mümkün değil. Bugün aşırı huzursuzdu ne yapacağımı bilemedim. Huzursuz, derdini anlamıyorum. Biran önce büyüsün istiyorum artık
Büyüyünce de artarak devam edicek ki dertler. Allah sağlıklarını versin. zeka kartları çıngırak vs devam edebilirsiniz. Akşam üstü arabayla gezdirebilirsiniz. Bu dönemde bebekler ekstra pek bişey istemezler. Huzursuzluğu doymadığından veya gazındandır

O aylarda daha cok iki uyku arası uyanıklık süresi geçsin diye beklerken kucağımda gezdirirdim. Anakucağında sallardım. Huzursuz bebek çok zor :/

Aynı hemen hemen bebelerimiz. Kucağımda dolaştırıyorum evi sağa sola bakınıyor, aynada biraz konuşuyoruz. Yatağın üzerine bırakıyorum yuvarlanıyor orada biraz. Yüz üstü zamanlarında renkli şeylere bakıyor önüne koyuyorum, anlatıyorum. Kitaplara da bakıyoruz. Vikvikleyen çıngırakla oynuyoruz. Oyun halısında biraz vakit geçiriyor. Müzik açıyorum kucağımda dans ediyoruz.Muslukta suya değdiriyorum elini. Aha geçti bir buçuk saat Bir de kitap aldım Oynasın da Büyüsün diye, orada da iki yaşa kadar ay ay etkinlik örnekleri var, kopya çekeceğim ara ara

Kitap okuyorum, kitaptaki resimlere bakmayı seviyor, dışarı sıcaksa balkona çıkıp hava alıyoruz, oyun halısında oynuyor

4 aylık oğlum var. Burada yazan aktivitelere ek annem bahçe falan sulatıyor hortumla. en sevdiği şey bu olabilir. Bir bitkilere tutuyor bir koluna bacağına.

Genel olarak karın üstünde durma, konuşma, çıngıraklı oyuncaklar, kitapları ile vakit geçiyor. Zaten bu ara onun için her şey oyuncak oldu. En sevdiği şey su şişesi. Dün kiraz çekirdeklerini poşete koyup sonra bir beze koyduk. Onunla oynadı. Hem hışırdıyor hoşuna gidiyor falan.

Tummy time en güzeli bence . Ben 40 günlükken başladım çarşaf seriyordum önüne ilgisini çekecek oyuncaklar koyuyordum yakınlarına da onlara uzanmaya çalışıyordu. Bu sayede çok erken emeklemişti oğlum . Dönme çalismalari da yapabilirsiniz . Bi kolundan tutup döndürebilirsiniz. Benim oğlan 2.5 aylıkken dönmeye başlamisti bu etkinlikler sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…