bebekle bayram ne zormuş:(((((

Biricik

üç böcek bir çiçek
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
1.170
6
681
Antalya
arkadaşlar oğlumla bayramımız resmen burnumdan geldi:bbo:. malum akraba ziyaretlerine gidiyoruz. daha kapıdan girer girmez hooopp oğlumu kucaktan kucağa alıp gezdirmeler. sonrada oğlum başlıyor ağlamaya. neymiş efendim çocuk insan içine çıkmıyormuşta o yüzden bunları tanımıyormuş ondan ağlıyormuş:dilcikar:.önce bir durun çocuk ortama size alışsın bir bakalım yaaa...sonra alırsınız kucağınıza. dinleyen kimmm...-tatlicadiarzu-zaten bayram dolayısıyla uyku düzeni yemek düzeni alt üst oldu bebeğimin. bebekle bayram gerçekten zormuş. sizler de durum nasıl ??bebişlerinizin düzenini nasıl ayarlıyorsunuz bayramda??

canim valla benim oglum pek yabancilamiyo ama biraz büyüsün seninkide sanmiyorum öyle yabancilasin ama tabi bebekten bebege degisir
allah sabir versin ne diyim :)))

benim oğlumda ilk gördüğünde ağlıyor sonra ortama alışıyor ama gerçekten zor en rahat kendi evin ama evdede canı sıkılıyor dışarıya çıktığında nasıl bakınıyor anlatamam kıyamam ben ona annesinin gül böreği...

önce bebeginin düzeni cnmm yaa hasta edersin milletin gönlünü yapıcam derken masumda çeker sende o akrabaların haberi bile olmaz. Dikkat et bence eskisi gibi olamazsın sen şimdi anne olmak kolay degil
oyyy ne tatlıdır o şimdi Şeniz

aynen sana katılıyorum baran 9aylık asla kalabalıgı sevmıyor cocuk asla uyumuyor bırılerı olunca delı oluyorum tum duzen alt ust oluyor. ancak bayram bıtınce duzelırler. mıllet ne derse desın sen cekıyosun sonra ceremesını de hasta aman ellemeyın ben bazen oyle yapıyom ne yapayım elcek oluyo cocugum garıbım.

Benim kizim yabancilamiyo birde o yetmiyo millete cilve yapiyo onlarla oynamak istiyo tabi insanlarda alip kucaklarinda gezdiriyo oynatiyo bizimkininde canina minnet tabi.Benim icin sorun olmadi bayram.Duzeni bozuldu tabi azcik evde olmadigimizdan uyku saatleri kacti 2 gundur.Bakalim bayram ciksin duzelir seninkide benimkide :)

herkes aynı dertten muzdarip beniimde tam anlattığınız gibi oldu hoş ben ailemin yanına geldim bayramda vvvvvvvvvgelen senmisin uyku düzenimiz,gribimiz üstüne bide yabancılaması, evi dahi ,düşünün okadar ,üstüne herkes kucağına alıp ağlatmaları hep benci benim kız alışık olmayınca ağlayı annenin kucağına geri veriyolar aslında baştan alıştırmak gerekliydi kimseyi görmeyincle davranması çokda normall.eeee tabi burnumdan geldi

ilk bayramımızdı bızım.evden cıkana kadar hazırlanması bı dert,bıde her goren mıncıklayıp duruo.cocugun yanakları kızardı yaa daha 40 ıcıkmadı bebısımın sınır olduuum.

yazdıklarınızı okuyunca birşeyler yazmak istedim..ilk önce bebeklerinizle birlikte hep mutlu olun inş:Saruboceq:ALLAHIM korusun meleklerinizi.
kızlar bence bu güzel günlerinizin tadını çıkarın senağlamakeşke bebişim olsada bende bunları yaşasam....hepsi geçicek topu topu 3 gün daha sonra düzelirler nasılsa....en güzel zamanlarınız bence.:Saruboceq:ini ALLAH ım bizlerede bu güzellikleri yaşatır.
iyi bayramlar arkadaşlar..a.s.

benim içinde işkence gibiydi(((( tabi insanların anlayışsızlığı .bıraksalar benim kucağımda bakınıp hiçbir sorun yaşamayacağız.ama sanki herkes ilk defa bebek görür gibi yuhaa çocuğun üstüne sonrada aa bu çok fena çok ağlıyor hiç durmuyor diyolar. öpenmi ararsın zaten cildi çok hassas öpmeyin diyorum dinleyen kim...tam sakinleştiriyorum biri alıyor hadiii baştan.kusturana kadar hırpalıyorlar sonra üşütmüş bu kusuyor diyorlar.lafımı söylüyorum ama olan oluyor sonuçta.gerçekten bebekle bayram çoook zormuş.

valla ben bayramdan çok memnunum...evde tek başıma oğlumla çok bunalıyordum,bayram oldu iki insan gördüm çok şükür...hem gittiklerimiz hep yakın akraba,yabancı kimse yok ki...onlar bebekle oynarken,pışpışlarken ben rahat ettim...ne zamandır ilk defa rahat rahat yemek yedim,sohbet ettim...bana çok iyi geldi yani...
hem ben memnun oluyorum oğlumun sevilmesinden,sevmeseler üzülürdüm...tabii ki yabancılar,tanımadığım insanlar değildi,hepsi yakınlarımız...öyle şapır şupur öpme falan da olmadı...ooohh biraz dinlendim valla iyi oldu...

benim oğlum yabancılamıyor hatta en sevdiği şey birileri bize gelsin yada biz gidelim onunla oynasınlar kucaklasınlar,bu açıdan yapmadığı sevimlilik kalmıyor.tabi bebekten bebeğe değişiyor durum sonuçta onlar insan ve kendilerine özgü karekterleri var.kim ne nerdese desin umursamayın insan içine çıkmamakla alakası yok bunun kimisi sesi sever kimisi sessizliği.

Benimki de yabancılamıyor. Ama kucağa çok fena alıştı. Kucak kesmiyor artık kucaktan sonra kalkın beni gezdirin diye bağrınıyor. İnşallah düzene girer çok zor bir durum.

bebeklerle bayram zormuş.....BEBEKSİZ DAHA DA ZOR..senağlama ii bakın bebişleree

benim oğlum da kalabalığı pek sevmiyo.ee napsın ilk defa böyle kalabalık görüyo.dedemlerde artık iyice sıkılmış olacakki bi bastı çığlığı imkansız susmuyo.herkes noldu bu çocuğa diyo.yok gazı var yok kulağı ağrıyo bilmem ne..ben de dedim biyeri ağrımıyo kalabalıktan sıkıldı.yok onlar benden iyi biliyo sanki.başına toplandılar iyice oğlumun.sonra biz başka odaya geçtik.rahatladı oğlum.gülücükler atmaya başladı.nolcak böyle bilmiyorum.inşallah alışır...bi de hep oğlumun yanakları kırmızı kırmızı oldu sanırım çok öpülmekten.öpmeyin de diyemiyorum insanları kırarım diye ama artık dicem.çok kötü oldu yavrumun yüzübenneyaptımkisenağlama

biz de dün komşu teyzeye bayram ziyaretine gittik.doktorumuz çocuk ne zaman kendini hazır hissederse o zaman oturtun,demişti.resmen kadın çocuğu oturttu.ben de güzel bir üslubla uyardım,doktor oturtmayın dedi diye.kadın açtı ağzını yumdu gözünü:doktor ne bilirmiş,ben kaç çocuk büyüttüm,herşey doktora sorulmazmış.bir de kocası geldi,ona da dalga geçerek anlatmazmı.gülerek,bunlara doktor oturtmayın demişte,otuırtmuyorlarmış gibilerinden.ay!bir şeyde diyemiyorsun,bayram diye gıcık oluyorsun.bizim çocuğumuz da kalabalık görünce önce huysuzlanır,ağlar.sonra alışır.normal çünlü sürekli babası ve benimle birlikte iki kişiye alışıyor.

ayy bende katılşıyorum bayram gerçekten zormuş bi eşim vardı zaten fazla gezmeyi sevmeyi şimdi o bitti kızım baladı 2 aylık oldu dışarıda gezerken iyi arabadada iyi birinin evine girince çığlık çğılığa birisi alıncada ağlıyor uyku düzeenimizde kaçtı zaten çocuğum bugün kime gittiysek ağladı ayakta sallanmaya alıştı sallamayınca nasıl bağırıyor başka türlü imkanı yok uyutamadık.tekrar eve dönmek zorunda kaldık.milletin evindede bi yastık verin ben çocuğu sallayayım diyemedim inşallah düzelir kuzum doğduğundan beri en çok bugün ağladı

slm kızlar bugün evimizdeyiz bayramın 1.günü büyükbabaannelerde oluruz yine oradaydık ama bebeğim hiç rahat olmadı başta tabi güldü güldü herkese çok kalabalıktı kimselerde daha bebeğimi görmemişti nazar değdi kuzuma inanın kızlar kızımı hiç böyle ağlarken görmemiştim herkes çok korktu nerdeyse ortadan çatlayacaktı kaç saat ağladı ne kadar kötüydü ynai düşünün hemen evimize getirdim çok korktum k.valdeme ben giidyorum dedim oda bize çıkalı8m dedi aynı bahçede oturuyorlar babaannemlerlede bende kızdım burada durmayan orada nasıl duracak eve gidicem ben dedim geldik eve neyseki biraz sakinledi uyudu ama çok korkmuştu herkes ağladık hepimiz çünkü nefesi kaç kere tıkandı kendini atı atı verdi hiç böyle birşey görmemiştik daha önce başka bebeklerde dee ... neyseli babaannemlerde soğuk sıcak demedik hemen yıkadık maa ne fayda eve geldik en sonunda herşey yoluna girdi sanmıştım ama kızımın huyu çokkötü oldu hep ağlıyor hep beni yanında istiyor bayramın ilk günü tekrar yemeğe gittik kızım sakinleşince aman neyseki iyidi akşamımız eşimle akşam artık bayramlaşmaya çıktık bizde kızıma babaannesi baktı durmuş mekeğim 2.günüde annemlerdeydik iyidi uyudu 3.gününüde orada geçirdik kızımla sadece annemlerdeyken 1 kere dışarı çıkardık akrabamıza gittik ama ne fayda durmadı ve annemlere de 3.günü çok gelen oldu üstelik sadece kzımı görmeye gelenlerde mec ur bizde kzımımızı gösterdik ama ine ağladı nazar oldu tabi yine akşamda teyzemlere gittik gelince hemen yıkadık sakinleşti ama huyu değişti artık hep ağlıyor hep ağlayarak uyanıyor ve yatıyor dün gecede zor zar uyuttum ne yapacağız bilmiyorun kızlar bugünde evdeyiz bebekle gezmak zaten olmazda gezmedikkde mecbur yani annemlere k.valdemle gittik babaanne teyzemiz ve halamıza gittik hepsine değil yakınlarda kapımız ondan gittik onlardada 5 ...dk anca yani durduk ... ama ozaman bile durmadı amailk defa başkalarının evine gidiyor annemler ve k.valdemler hariç dışarı çıkarırdık mama insanlarıda görürdü maam nazar oldu ..işte aman siz siz olun dikkat edin ...benim başıma geldi yani ...

mahvoldummmm bu bayram da sürekli ağlayan sızlayan bir bebek sapancaya gittik buz gibi evleri bir sürü teyzeler misafirler kucaktan kucağa uyutmak yok alt değiştiremedimmm allahım azap çektim resmen ve kızım şuan da hasta grip oldu üşüttü emdiği an dolu dolu kusuyor durmuyor ağlıyor uyumuyorrr mahvoldu yavrummmm neymiş millet memnun olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…