bebekle alışveriş

kayseriaysen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
301
33
38
arkadaşlar benim oğlum 3. ayına yeni girdi. bakacak kimse yok ve dışarı çıkarken mecbur yanımda götürüyorum ama her alış verişimiz yarıda kesiliyo eve dönüyoruz. sizler bebekle nesıl dışarı çıkıyorsunuz hangi saatlerde, nasıl gezebiliyorsunuz. bebeği ne ile nasıl taşıyorsunuz. ben hiç bir mağazaya yada markete gidemiyorum . nasıl alışverişe çıkacağım:(. kucağımda gezdirebilirmiyim aceba yada başka nasıl gezebilirim

Bebekle çok uzun süre gezmek zor,hızlı alışveriş yapmak lazım ama kanguru ile biraz daha rahat gezebilirsin.

arkadaşlar benim oğlum 3. ayına yeni girdi. bakacak kimse yok ve dışarı çıkarken mecbur yanımda götürüyorum ama her alış verişimiz yarıda kesiliyo eve dönüyoruz. sizler bebekle nesıl dışarı çıkıyorsunuz hangi saatlerde, nasıl gezebiliyorsunuz. bebeği ne ile nasıl taşıyorsunuz. ben hiç bir mağazaya yada markete gidemiyorum . nasıl alışverişe çıkacağım:(. kucağımda gezdirebilirmiyim aceba yada başka nasıl gezebilirim

daha çok küçük durmaması normal canım
bebek arabasını tavsiye ederim
içine yastık altınada rahat ettirecek bi örtü ser uyursa rahat eder ve bebek arabalarına takılan oyuncaklar var onlardan al oyalansın
bide öglen saatlerinde degilde akşam hava serinleyince git alışverişe

Selamlar Kayseriaysen,
Benimde bebegim 2bucuk aylik, 40 gunluk oldugundan beri disari cikiyoruz.
Soyleki alisverise arabayla gidiyoruz ve oto koltuguna oturtturuyoruz.
Sonrada ailsveris yaptigimiz yerlerin alisveris arabalarina oto koltugunu yerlestiriyoruz.
Ancak siz yakin mesafedeki yerlere gidiyor iseniz ve oto koltuguna ihtiyaciniz yoksa kanguru kullanabilirsiniz.
Hem evdede kanguruyu kullanmaniz mumkun.
Saglikla buyutun bebeginizi sevgiler:)

Back