Önce bi evlilik otursun yahu manipüle ediliyorsun çocuk için mi evlenmiş
Rüyalara falan aldanma, şartların uygun mu, eşin nasıl, yarın bir gün Allah göstermesin lakiin eşinle sıkıntı yaşasan, birşey olsa, çocuğuna bakabilecek durumda misin, düşün taşın sonra karar ver.
Bebek çok büyük bir sorumluluk bana göre. Öyle ha diyince tamam hamile kalayım doğurayım meselesi değil. Etraflıca düşünmeniz gerekiyor. Burada eşinize de büyük görevler düşüyor. Öyle bebek istemekle olmuyor bu işler. Yardım eder mi bebek bakım konusunda? Bu arada benim de 6 aylık bir bebeğim var ve 31 yaşındayım. Bana göre dünyanın en güzel şeyi30 yaşındayım ve yeni evlendim 5-6 ay anca oldu, eşim baba olmayı çok istiyor aynı yaştayız ben ise yeni evlendik daha biraz evliliğimiz oturmalı diyorum işe gidiyor geliyor akşam çocuk diyor sabah oluyor sabaha kahvaltıda çocuk diyorher neyse bundan günler önce rüyamda hamile olduğumu gördüm sonrasında yengem görmüş arkadaşım görmüş eşimin ablası görmüş bunlar 2 hafta arayla oluyor
Bebek fikri aklıma yatmaya başladı ama çok fazla maruz kaldığımdan mı nedir bilmiyorum
Sizler ne düşünürsünüz sizce erken mi ? Ya da nasıl bir düşüncede olmalıyım ?
1001 düşünüp bu konuda sürünerek gidiyorum gibiŞöyle söyleyeyim bin düşün bir adım at.
Bebek çok büyük bir sorumluluk bana göre. Öyle ha diyince tamam hamile kalayım doğurayım meselesi değil. Etraflıca düşünmeniz gerekiyor. Burada eşinize de büyük görevler düşüyor. Öyle bebek istemekle olmuyor bu işler. Yardım eder mi bebek bakım konusunda? Bu arada benim de 6 aylık bir bebeğim var ve 31 yaşındayım. Bana göre dünyanın en güzel şeyi
Bilmiyorum ben yapmazdım hemenŞimdi başlıyormuşum hayır eşim iyi biri demeye
Çocuk için evlenmedi tabi ki çocukları fazlaca seviyor ve bi de yaşının geçtiğini düşünüyor
Bence değil. Doğurdum ettim diyene kadar 31 olursunYaaa ne güzel hayatınız ve süreçleriniz her daim güzel olsun
Evet genel olarak ilgili bu tür konulara evde bana yardım ediyor bebeğe de edeceğini düşünüyorum tek korkum sadece erken mi
HahahaBence değil. Doğurdum ettim diyene kadar 31 olursun
Evet tabiki. Hamileliğim kolay geçti çok şükür. Bebek bakma konusunda ise direkt sana o özellikler yükleniyor annelikle ilgili shshshHahaha
Peki sizde de hamile kalmadan korku var mıydı ? Bakabilir miyim sorumluluk alabilir miyim ? Gibi hisler
Evet tabiki. Hamileliğim kolay geçti çok şükür. Bebek bakma konusunda ise direkt sana o özellikler yükleniyor annelikle ilgili shshsh
Çocuğum olduktan sonra süreci soğukkanlılıkla yürüttüm. Hep kendimi sakinleştirdim. Çocuğumu da hep sakin büyüttüm şükür çok sorunsuz geldik bu aya kadar. Ne bir gaz ne bir ağrıolay annede bitiyor. Sen ne kadar pozitifsen bebeğinde aynı şekilde o kadar rahat ve huzurlu büyüyor.
Teşekkür ederim. Sizin içinde hayat hep güzel ilerler umarım anneliği en güzel biçimde yaparsınızaaa umarım hep öyle devam eder
Teşekkür ediyorum güzel yorumunuz içinbakalım bana hayat ne gösterecek
Erken.Şartlarım her açıdan uygun , eşim anlayışlı bir insan onda da sorun yok , ama işte erken mi onu bilemiyorum
Hayirlisi olsun, ev işlerinde yardımcı bı eşin varsa , bebek olunca da destek olması gerektiğini söyleyip şimdiden anlaşma yap.Yaaa ne güzel hayatınız ve süreçleriniz her daim güzel olsun
Evet genel olarak ilgili bu tür konulara evde bana yardım ediyor bebeğe de edeceğini düşünüyorum tek korkum sadece erken mi