• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler bebek yoğun bakımı çok iyi olan ssk geçen özel hastane ???

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

melay83

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
42
0
611
İstanbul
Arkadaşlar yakınımın erken doğum tehlikesi var. Sigorta geçen İstanbulda yenidoğan yoğun bakımı iyi bir hastane arıyoruz. Bebekleri yoğun bakımda kalanlar memnun olduğunuz yada olmadığınız hastaneleri yazarsınız çok sevinirim. Kaç haftalık doğum yaptınız? kaç gün küvezde kaldı memnun kaldınız mı ?

geçmiş olsun canım ben ist da yaşıyorum ama ist doğum yapamadım aceleci kızım yüzünden babasının memlektinde doğdu cadı kızım allahtanki orda özel hastanede yattım kızımda yattı 50 gün 27 haftalık doğdu kızım benim hastaneden sonra evime geldim ist ordaki doktorumun arkadaşı ist bahçelievlerdeki medical park hastanesindeki doktor arkadaşına yönlendirdi bizi çok memnun kaldık doktorumuzdan 1buçuk yıl boyunca kızımın sürekli kontrollerini medicak parkta yaptırdık oranındaa yoğun bakımı var sigortaya bakıyomu bilmiyorum ama benim çok beyendiğim bi hastane üstelik bebek dostu hastaneler arasında olan bi hastane ve ayrıca çoçuk acili olan nadir hastanelerden biri acl durumdada oraya gidiyoruz allah düşürmesin tabi artık da orayı ara bi sor derim temiz nezih kaliteli doktorların olduğu bi hastane tekrar geçmiş olsun.

canım çok teşekkür ederim. orayıda araştırsınlar evet. kızın baya aceleciymiş :) sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah

benim bebeğimde anadolu yakası pendik medıcine hastanede eskii smi ( nene hatun hastanesi)nde doğdu sigortalı hiçbir ücret ödemedik bebeğim 30 +1de doğdu çok güzel ilgileniliyor. çok geçmiş olsun inş vaktinde gelirde gerek kalmaz.

göztepe medical park 47 gün yoğun bakımda kaldık yoğun bakım doktoru ve hemşireleri çok iyidi özellikle dr.yeşim hanım kızımın hayatını kurtardı diyebilirim ssk anlaşması var fakat ssk karşılamadığı ilaç ve tektikleri biz ödedik sonradan öğrendiğimize göre sevk ile gidersen hiç bir masraf ödemiyorsun umarım zamanında gelir yavrucak

benim bebeğim 36 haftalık doğdu ve 21 gün küvezde kaldı kartal umut hastanesinde doğum yaptım çok memnun kaldım ssklı olduğum için yoğun bakıma hiç bir ücret ödemedim

geçmiş olsun. benim kızım 33 haftalık doğdu. göztepe medikalpark hastanesinde 21 gün küvözde kaldı. doktor ve hemşireler çok iyi. bebeğin anne sütü ile beslenmesi için ellerinden geleni yapıyolar. özellikle bunun için arayıp süt bitmek üzere gelirken getirin vs.. diyolar. biz gayet memnun kaldık. bebek yoğun bakım doktoru yeşim hanımın gayet güven verici bir tipi var ancak şimdiden söyliim pek olumlu konuşmaz. herşey yolunda mı sorusuna "herşey yolunda değil, sadece herşey kontrol altında" diye cevap verir. tabii o psikoloji ile insan bu cevap karşısında olumsuz düşünüyor. meslek icabı aksi bir durum olma ihtimaline karşılık insanları çok da umutlandırmamak için tabii...bebeğimin hastaneden çıkacağını 3 gün öncesinde öğrenebildim :) sevkli gidildiği taktirde para ödenmiyor. inşallah zamanında doğar ya da yoğun bakımda kalmak zorunda kalmaz. çok zor bi durum :(

benim bebeğim 36 haftalık doğdu ve 21 gün küvezde kaldı kartal umut hastanesinde doğum yaptım çok memnun kaldım ssklı olduğum için yoğun bakıma hiç bir ücret ödemedim

Gecmiş olsun arkadasım 36 haftalık bebegini neden küvezde tuttular acıklama olarak ne yaptılar paylaşırsan cok mutlu olucam ii günler

Back