• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek yatağını ayırmakta zorlananlar ve başaranlar...

kızım 3 aylık olana kadar odamızda yanıbaşımda ama hep beşiğinde uyuttum. 3 aylıkken de odasını ayırıp kendi yatağında yatırmaya başladık.. çok şükür geceleri sadece 1-2 kez beslenmek için uyanıyor onun haricinde yatağına koyar koymaz uyuyor.. ama en ufak bir "ıhh" dediğinde yanında bitiyordum sürekli o da kendini güvende hissediyor.. bebeklerinizin rahat uyuması kadar sizinde iyi uyumanız çok önemli, yoksa günboyu onlara bakacak gücü nereden buluruz?? umarım herkesin bebeği kendi yatağında mışıl mışıl uyur

benım kızım da 10 aylık.emıyor aslında ama baya azalttı emömeyı.su ıkı gundur emmek ıstemıyor..:(
bır de yenı bı adet edındı.gece yatagına yatırıyoruz.gece acıkıp uyandıgında sutunu verıyoruz uykuya dalıyor yatgına koyuyoruz ıkı dakıka sonra bı bakıyorum aglıyor dıkılmıs bızım yatga gelmek ıstıyor.ustumde yatacakmıs..bıraz sarılırıyorum sevıyorum uyuyor yıne.ıyıce dalınca yatgaına koyuyoruz yıne ama yıne bızım yatagı ıstıyor bı de yerlesmeye calısıyoruz koca yataga..nasıl yapsam bılmıyorum alıssın ıstemıyorum.ısrarrla bekleyıp yatagına koyuoyrum ayakta ruya gorsem de:9ıns alısmaz hıc bızım yataga...:26:

benim oğlum da hiç sormadan odasından gelir yanıma yatar düşmesin diye gel ortamıza derim yok paşa kenarda ayağını sallayarak uyumayı sever..:37::37:

Back