• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek yatagına dönence

sempatik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
367
4
46
Konya
selam arkadaslar...dönence kullanan var mı aranızda?faydaları ve zararları nelerdır?bebegın gözlerıne zarar verdıgını okumusum bıryerde sızler memnunmusunuz?gelişimı acısından faydası varmı?tecrubelerınızı ve tavsıyelerınızı beklıyorum......tesekkurler.....

bebişin 40ından sonra 5. ayına kadar kullanılabilir diye okumuş araştırmıştım.
Ben o şekilde yaptım çok mutlu oluyordu aldığım en güzel şeylerden biri olarak görüyorum.
Hem o dönencedeyken 10-15 dakika ortalık toplayıp bişeyler de yemeye fırsatım oluyordu ;)

ya benımde bebegım4 aylık oldu ama hala bı donence alamadım alan varsa kullanışlımı,bebek nekadar ilgi duyuyo yazarsa sevınırım.

bende dönence almadan önce doktoruma sormuştum şimdi pilliler çıktıya saatlerce dönebiliyor onları çokta önermedi alacasanızda öylesaatlerce çalıştırmayın dedi takip edicem diye çocukları gözleri bi tuhaf oluyor zaten ben fisher price ın dönencesini aldım kurmalı olanlardan hemde arabasına takılabiliyor okadar işimize yaradıki anlatamam zaten evde beşiğinde yatmıyor oturma odasına dondy beşik aldık onda yatıyor (onuda tavsiye ederim süper bi alet) arabasına koyduğumuzda da dönencesini takıp kuruyorum onunla ilgilenirken bende rahat rahat geziyorum kesinlikle onu tavsiye ederim doktorumda onu onayladı adı "fisher price sevimli gezegen 2 in 1" diye geçiyor

Back