Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek yatağı ve nevresim sorunum yardım anneler

duygumali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
465
40
43
34
Ankara
hanımlar merhaba.ben bebegıme park yatak almayı dusunuyorum. 70*110 boyutlarında.
annemde dun nevresım takımı almış bebegım ıcın ama park yatak ölculerıne göre bıraz buyuk. sanırım normal besıkler ıcın o nevresim ölçüsü.
ölçü 100*150
yanı yataga buyuk gelıcek, annem kıvırırız fln dedı yorganla kullanınca, banada cok mantıksız gelmedı, iade etmek flnda istemıyorum begendım english home'dan almış cok tatlı
yani size sorum abes dururmu kıvırsam fln, zaten carsafı yokmus yastık ve yorgan kılıfı var sadece..
bırde yaz bebegı olucak oğlum yanı yorgan kullanmıcam ilk zamanlar.bebegı uyurken battanıyeye sararım dıyorum geceleri. yatagı nasıl hazırlıyım.o yorgan kılıfını kullanamayacakmıyım yazın??6aya kadar yastıkta önermıyolar bebek ıcın.koca yataga sadece carsaf mı sericem ne yapıcam bilemıyorum ya bı yardım etsenız

park yatak aldım
içine de mekan yatak aldım
yorgan kılıfı 2 yastık ve 1 çarşaf benim takımımda
zaten dediğin gibi benim bebeğimde yazın doğacak hiç örtmüycem üstüne ve kışın kullanmıyacağım bu penye battaniyelerden örterim gerekirse iki tane örterim yorgan sıcak olur..
engılısh home'da daha küçük boytlusu yok mu????
benim aldıklarım boyut boyuttu
sepet beşik için ,park yatak için, ahşap beşik için her boyutta aynı desen vardı
bi sorun isterseniz

Son düzenleme:
çarsaf serin üzerine battaniye örtersiniz olur biter, bebekler doğduğunda kendilerini ısıtamıyor belki yorgana ihtiyaç duyabilirsiniz o nevresim dursun büyüyünce kullanırsınız, çok güzel kumaşlar var alıp diktirebilirsiniz.

Tek çarşaf ve penye battaniye yeterli geliyor. Dert etmeyin herşeyin zmanı gelir..benim kızımın da 2yorganı var ama kullanmadık daha..kışın uyku tulumu yetti şimdi de ince battaniye..

yanı kışın yorganla kullanırken yatagı toplarken yorganı kenarlarından kıvırıp toplasam abes olmaz dımı kotu gorunmez. cnku yatagın olculeryle nevresım olculerı arasında bayagı fark var dedıgım gıbı..

internetten baktım english home sitesine.nevresım takımlarının ölculerı hep aynıydı..hepsi aynı yani. genede carsıya cıkınca bı sorarım ..

Tek çarşaf ve penye battaniye yeterli geliyor. Dert etmeyin herşeyin zmanı gelir..benim kızımın da 2yorganı var ama kullanmadık daha..kışın uyku tulumu yetti şimdi de ince battaniye..

penye battanıye yetıyomu gercekten?? gercı nerde yaşadıgınıza baglı bırazda.ankaradayım ben yazında olsa gecelerı penye battanıye yenıdogan bebege yetmez bence? kalın battanıye kullanırım dıyodum

Yazın tek battaniye yeterli geliyor.
Nevresim takımınızı değiştirmeyin, biraz büyüdüğünde kullanırsınız.
Kenarlarından kıvırdığınızda hiç de abes durmaz ama her iki kenarından eşit kıvırın ki ortalanmış olsun, bende öyle kullanmıştım.
Nevresime uygun bir çarşaf alıp serebilirsiniz dekor olsun diye yastığını da baş ucuna dekor olsun diye yerleştirebilirsiniz ve nevresimi de katlayarak ayak ucuna düzgünce yerleştirip görsel olarak kullanabilirsiniz. Bebeğinizin üstünü de battaniye ile örtersiniz.

süperrr cok tesekkur ederımmmm

ben eylul annesıyım daha hıç yorganını kullanmadım.kalın peluş battanıyesını serdım kışın. bu arada soruna gelınce abes olmaz arkadasım bu kadar takılmamak gerekıyor
hayırlı dogumlar dılerım

süperrr cok tesekkur ederımmmm
Rica ederim, zaten küçücük bebek yorganı taşıyamaz ben 2 yaşında ki kızıma geçtiğimiz kış ancak kullandım, çok ta verimli olmuyor büyük ve ağır oluyor.
Kışın en ideali uyku tulumu ve battaniye, yazıda penye yada pazen battaniye.

park yatak alma ben ettım sen etme. gacır gucur ötmeye basladı sallanırken 4.aydan sonra

hangı marka aldınız? kaça aldınız? kalıtesıne göre değişir diye dusunuyorum ama zaten portatif bişey cokta saglam olmasını beklemıyorum:26:
bızım taşınma durumumuz var kalıcı deılız evımızde.yoksa oda yapmak ıstyodum ama kısmet artık.park yatak bıkac sene götursun oglumu yeter..

markasına bakarım bırazdan 250 cıvarı bırşey almıştı kaynanmlar zaten genelde okadarlar.ucuzundan degıldı yanı ona ragmen cok gacırdıyo bırçok kışıdende gacırdadıgını duydum o yuzden önerı benden gerısı sıze kalmış
zaten oda yapmak bu aylarda mantıklı degıl ama park yatak yerıne mobılyalı besık alın bence .bız boşuna para verdırmışız şimdiki aklım olsa mobılyalı besık alırdım

ben bunu kullandım çok rahat oluyo zaten yastık kullanmamalısın bir süre bundan bulursan al tavsiye ederim yatağının içinede bununla koyarsın çok rahat birşey http://www.ilkebebe.com/Bebek-Yastik-ve-Yorgan/Sevi-Bebe-Cok-Fonksiyonlu-Yatis-Yastigi.aspx linki bu

Son düzenleme:

Cnm bende ayni swkilde aldim
carsaf zaten altina giriyor
yorganda bizimkileer bile yandan kivriliyor
Bence sorun yok

Ben cok cok memnunum
hatra kizimdan kalma belis buyuyen yatak olmasina ragmen ogluma park yatak aldim cok ta memnunum
markasi casaul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…