- 8 Aralık 2015
- 127
- 40
- 48
- 38
- Konu Sahibi butterfly60
-
3. Aydı sanırım hiç üzülme birde benim iki ay sonra bi sınavım var neyse onu atlatalım da öyle bakalım derken yani tam vazgeçmişken geldi kendisi anlayacağın stres yapma oluruna bırakBen aslında biraz daha zamanı var derken eşimin cocuk isteğiyle kararımızı verdik.onun isteğiyle diyorum... ilk ay denememizde birşey olmadı adetime 1.5 hafta falan kalaydı gerçi..(bunların da ne denli önemli oldugunu burdan öğrendim yumurtalama dönemleri falan ) o ay hamile kalamadım tabikii meğer ben ne kadar inanmışım kalacagıma bir üzüldüm bir üzüldüm :) halbuki güya bana göre daha vardı... Meğer çok istiyormuum da kendime diyemiyormuşum :) Şimdi Bat ı sabırsızlıkla bekliyorum :))
tam unuttugunuz anda öyle mi aslında bende öyle düşünmemek istiyorum ama sanırım olmuyo.. sağlıkla huzurla kucagınıza alırsınız inşallah3. Aydı sanırım hiç üzülme birde benim iki ay sonra bi sınavım var neyse onu atlatalım da öyle bakalım derken yani tam vazgeçmişken geldi kendisi anlayacağın stres yapma oluruna bırak
İnşallah inşallahtam unuttugunuz anda öyle mi aslında bende öyle düşünmemek istiyorum ama sanırım olmuyo.. sağlıkla huzurla kucagınıza alırsınız inşallah
Çok kolay geçmemiştir o süreç sanırım kendiliğinden mi oldu sonrakızıma 6 ay uğraşmıştık
evet canım stres yapmayı bıraktım olursa olur demiştik sonra kızıma hamile kaldım :)Çok kolay geçmemiştir o süreç sanırım kendiliğinden mi oldu sonra
aminn inşallah canım sağolasın..İnşallah inşallah
Aynen dediğim gibi ilk iki ay bende böyle bekledim sonunda kanamam geldi bide gecikmeli geldi filanBu forumdan da anladığım kadarıyla bu bebeler stresi sevmiyor rahatlamaya çalış hayırlısıyla sende gebe kal en hayırlı zamanda inşallah
Amin inşallah çok teşekkürler... siz de hayırlısıyla kucagınıza sağlıcakla alırsınız inşallah .ben ilaç vs kullanmamıştım aslında bunu bi avantaj olarak gördüm.. hani o kadar inandırmışım ki kendimi ha deyince olucakmış gibi.. ama burda okuduklarım falan bana baya yol gösteriyo6 ay sonra hamile kalmıştım.
Sebebi de öncesinde korunduğum için kullandığım yöntem (iğne) bıraktıktan sonra da bir süre korumaya devam ettiği içinmiş.
Allah hayırlısını versin inşallah sağlıkla hamile kalırsınız sağlıkla da kucağınıza alırsınız.
aminn inşallah canım sağolasın..şu sevimliliğe bakar mısınız nasıl güzel bi görtüntüdür
sorma sormaaslında ultrasonda henüz bişeye benzemiyor doktor bizimle eğleniyor gibi geliyor bazen bakın şurası kafası şurası şusu filan-biz bakıyoruz ekrana bön bön 2 hafta sonra görüşeceğiz inşallah :) o zamana biraz daha iribaş görüntüsünden insan evladı görüntüsüne geçiş yapmış olur
biter mi hiç o heyecan? kız mı erkek mi, sağlığı-keyfi yerinde mi, şu araba mı şu yatak mı?aslında heyecan hiç bitmiyo değil mi görene kadar cinsiyetini öğrenene kadar doğana kadar.... nasıl güzel bi süreçtir
amin amiiin inşallah burda okuyorum.. sevinenle sevinip üzülenle üzülüyoruz değişik bi duygu.. sizin doğum takvimine bakınca bile heyecan yaptımbiter mi hiç o heyecan? kız mı erkek mi, sağlığı-keyfi yerinde mi, şu araba mı şu yatak mı?
geçmiyor ki günler
hep bi merak hep bir heyecan Allah tüm isteyenlere yaşatsın bu süreci inşallah e birde sağlıkla kavuştursunen kısa zamanda 40 hafta Ya sabır :)))))
amin amiiin inşallah burda okuyorum.. sevinenle sevinip üzülenle üzülüyoruz değişik bi duygu.. sizin doğum takvimine bakınca bile heyecan yaptımdaha hamile kalmadan duygusallığa kapılanlardanım
inşallah inşallahya aynı hisleri paylaşıyoruz bende öyleydim ki henüz biyolojik saatim çalmaya başlamamıştı konularda denk geldiğimde her hamilenin takvimini okur için için güzel dileklerde bulunurdum :) içimizde var anaçlık-analıkhayırlı haberlerini bekliyor olacağım tamam mı yaz bu konuya vakti gelince
inşallahinşallah inşallahbende sizin tatlı sevinçlerinize buralardan haberdar olurum inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?