bebek yapmalı mıyız?

kurdelala

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
282
185
Merhaba arkadaşlar
Ben 25 yaşındayım. Hipofiz adenomum var sadece 2 mm ama prolaktinoma ve insulin direnci yapti. Uzun sure doğum kontrol ilacı kullandım tabi metformin ve dostinekste.ama yaklaşık 3 aydır sadece metformin kullanıyorum. Ve düzenli adet oluyorum 3 aydır doktoruma soğan suyu içtiğimi söyledim denk gelmiştir dedi Kilo problemimde var 120 kg :KK43:doktorum eğer hamile kalmayı başarırsan kilon önemli değil dedi. (Ama tabikide rejim yapıyorum zaten 18 kg vermiş halim bu) bu arada 1 yıllık evliyim ve üniversite 1. Sınıfta okuyorum eşimle çok düşündük okulun bitmesini beklersem çok geç olabilir zaten ha diyince hamile kalamıyorsun eşim 31 yaşında hem bebek istiyoruz hemde aklımız çok karışık . Fikrinizi almak istedim sizce ne yapmalıyız? Birde diyet ve spor yapıyorum lütfen kilolusun demeyin zaten çok uğraşıyorum vermek için o kadar kolay değil insülinim 25 lerden 16 laraindi bu bile bir başarı elhamdülillah. Şimdiden teşekkür ederim

Bence geç olmadan yap derim. B'nde 3 yıllık evliyim hiç olmadı pkoluyum. Ve 40 kiloyum bnde kilo alamiyorum doktor alman lazim diyo:KK43: Eşimde varikosel var . :KK43: sag tüpüm kısmen kapalı ..... Ve bende Hc gtmedm ha olur ha olur diye smdi 5 aydr gdyrm ama olmadı halen bu ay klomen tedavisi goruyorm keske hmn gtseymisim diyorum . Bn 17 yasında evlendm ve esim iki sene okul okudu. Ve şimdi askere gitcek bunlara rağmen herkz yapma korun dedi ama kimseyi dinlemedim korunmadım ama halen olmadı. Erken doktora gitmedim diye çok pişmanımmmmm. Bence iyi duşun derimm

Son düzenleme:
Bende sonra çok pişman olmaktan korkuyorum ya hiç olmazsa bebeğim. Bir yandanda okulu bırakmak zorunda kalırsam çok üzülürüm yıllar sonra üniversite kazandım.

Bende sonra çok pişman olmaktan korkuyorum ya hiç olmazsa bebeğim. Bir yandanda okulu bırakmak zorunda kalırsam çok üzülürüm yıllar sonra üniversite kazandım.

walla ben pısman oldum evlılıgım ılk 2 senesı ha olur ha olur dıye gıtmedım sımdı gdyrm ama olmadı. pkoluyum esımdede bendede sorun var:KK43: kısmet ısde.. rbbm hyrlısını versın ıns. cnm sen hem evlısın hemde unıversıte okuyosunnn... bı bebek zor ama ıste ... cok ıyı dusun . okulla bebegı bakabılrsen sana yardımcı olan olursa olurr.. bebekde askın meyvası ısteee.... :)

X