Çocuk Hastalıkları bebek ve uykusuzluk

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

dyln

meleğim gel artık
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
147
4
arkadaşlar nolur yardım edin 5 ayını doldurmuş bir bebeğim var son 3 gecedir emmek için uyanıyor birdaha 2 saat sonra uyuyor yine emiyor uyanıyor ayaklarımda sallamaktan ayaklarım kopuyor uykusuzluktan gözlerim kapanıyo artık günde 4 - 5 saatlik uykuyla duruyorum diş çıkartıyor desem ağlamak yok acı belrtisi yok napıcamı şaşırdım artık bayram burnumdan geldi nolur yarım edin sizce napmalıyım

beraber uyuyun... çünkü bebekler uyuduklarında 5 duyusuyla annesini hissetmek istermiş... gün içindede yine bol bol kucağınıza alın ve ona ne kadar kıymetli olduğunu hissettirecek sözler söyleyin... birkaçgün sonrasında rahat nefes alacaksınız ...

benim bebeğimde 5 ayını yeni bitirdi. bazı geceler aynı oğlumda gece acıkıp uyanıyor mamasını içiriyorum sonra 1-2 saat uyanık kalıyor dediğiniz gibi ağlamıyor huzursuz değil oyun oynamak istiyor.
sanırım gece uykusundan en az 5 saat önce uyumuş olmalı. gece daha rahat uyurmuş o zaman.

merhaba benim de oğlum 8 aylık. bizde 5 gecedir uyuyamıyoruz. sürekli ağlayarak uyanıyor. uyutuyorum on beş yada yirmi dakika sonra ağlayarak uyanıyor. acaba rahatsız mı diye düşünüyorum. ama belirgin bir şey yok. alttan iki tane dişi çıktı. onun verdiği huzursuzluk mu acaba??? bilmiyorum. bizede bayram zehir oldu. evden bile çıkamadık. gerçekten çok zor bir durum. ne yapacağım bilmiyorum.

X