Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba bebekler çok güzel gerçekten ben özellikle bunu beğendim 50 tane kadar almak istiyorum zaten fazla almayacağım. yalnız bizim ikiz kız bebeklerimiz olacak bu bebeklerden iki tane kullanarak ikiz bebek şekeri yapıyor musunuz onu soracaktım , bir de ikiz olursa fiyatı değişir mi?
haeshin bu modelin lavantalı, mıknatıslı ve isimlikli hali olacak. Tabi kız olacağı için pembe olur.
Bu şekilde yardımcı olabilirim. Diğer modelde biraz zor olabilir.
Hemen hemen bu modellerin hepsinin şekerlisi de yapılabiliyor. Fiyatı ise seçtiğiniz şeker türüne göre değişiyor.
Kayısı bademlisi ve ya normal bademli şeklinde farklı seçenekler var çünkü.
haeshin bu modelin lavantalı, mıknatıslı ve isimlikli hali olacak. Tabi kız olacağı için pembe olur.
Bu şekilde yardımcı olabilirim. Diğer modelde biraz zor olabilir.
bunlar da güzel size ulaşabileceğim msn veya mail adresi özelden atarsanız oradan irtibata geçebiliriz biz daha isimleri netleştiremedik çünkü akşam eşimle de bi konuşayım olur mu?