• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek ve Klima

casper87

mutluyuzzzz
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
825
24
118
Kızlar 4 aylık bir oğlum var.Evde ısınmak ve serinlemek için klima kullanıyoruz.Kışın sorun olmuyor ama yazın malum havalar çok sıcak...
Ben pek klima kullanma taraftarı olmama rağmen eşimin ısrarlarıyla oğlum isilik olduğu için çalıştırıyorum.Gündüz 1-2 saat 28 derecede çalıştırıp kpatıyorum.Ama geceleri felaket sıcak oluyor.Eşim sıcağı pek sevmeyen bir insan olduğundan maalesef akşamları sürekli açık hatta yattığımız odada da açıyor sabaha kadar 29 derecede. Oğlumuza bi zararı olur mu?Sizler nasıl serinliyorsunuz?.Klimayı açıyor musunuz bi zararı oldu mu?Özellikle gece yatarken?

biz 36 günlüğüz adanada yaşıyoruz... doktorumuzun önerisiyle neredeyse 24 saat klimalı odada bakıyoruz bebeğimize... 27-28derecede sadece arasıra klima açıkken odanın kapısını açıyoruz ki odadaki nem dengelensin diye... bende çok endişeliyim zararı olurmu diye ama 3 ayrı doktora sorduk bu şekilde bakmamızı söylediler....

Yapmayin lutfen.Bebegede sizede yazik gunah.Klima gibi bir nimet varsa faydalanin lutfen.
28-29 larda calistirmayada gerek yok.cok cok sicaklarda 23-25 arasi yeterli
Benim yigenimi kavurucu sicaklarda neredeyse hic klimasiz ortam disina cikarmadik.Nerede klima varsa ustelik oraya getiriyorduk bebegi.
Aksamlari yatarkende uyku modunda olurdu.
Saglikli gunler dilerim.

Back