Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bu soğuk havalarda ve sürekli yeni bir salgın haberi duyduğumuz bu günlerde 1 yaş üstü bebeklerinizle nerelere hangi mekanlara gitmeyi tercih ediyorsunuz ve nasıl aktivitelerde bulunuyorsunuz?benim 15 aylık oğlum var ve kapalı alışveriş merkezlerindeki oyun parklarına arasıra götürüyorum ve hava çok soğuk olmaz ise kısa park yürüyüşleri yapabiliyoruz.
alışveriş merkezerine gidiyoruz ama benim içime hiç sinmiyor kapalı alan her türlü mikrop orda bütün kokular birbirine karışmış.işimiz olmadıkça gitmiyoruz.azcık güneş çıkınca takıyorum şapkasını beresini parka.ya da sosyalleşsin diye akşam oturmasına onun yaş grubu olan çocuklu ailelere gidiyoruz ya da misafir ediyoruz.çocuk görünce deliriyor zaten sevincinden
canım ama onu sadece evde tutarak hastalıklardan koruyamazsın bağışıklığının gelişmesi lazım. temiz havaya güneşe de ihtiyacı var.kışın güneşi kaçırmayın diyor doktorlar en azından balkona çıkar güneşi gördükçe.korkma çok fazla dışarda kalmadıkça iyi giydirince hasta olmaz.