- 26 Şubat 2019
- 4.644
- 6.767
- 158
Bi huzursuzluk bi değişiklik oluyodur mutlaka canım o atak gelince anlarsın illa ki.Ayy bakk iyi ne guzelll benim 2 ci ayda başladikmı bilmiyorum atakmı değilmi tam kavrayamıyorum ama geceleri uyuyo acaba uyumayıncamı anlaşıliyo
Kucaktada istememzlik oluyo arada aglıyo demekki oBi huzursuzluk bi değişiklik oluyodur mutlaka canım o atak gelince anlarsın illa ki.
Bebeklerde buyume atakları yazıyo ustüne tıkla aşkoşkoşkoşkoommmmHani kız
Haa kız Allah seniBebeklerde buyume atakları yazıyo ustüne tıkla aşkoşkoşkoşkoommmm
Hahahaha yokyok busefer linkHaa kız Allah senibende foto var sanıyorum elo eklemeyi unuttu herhalde diyom
EvetAy kızlar benim bebe aşırı salya akıtmaya başladı sizde varmı öyle bişey
Hemde nasıl agzında tüküruk dolaşıyoAy kızlar benim bebe aşırı salya akıtmaya başladı sizde varmı öyle bişey
Kız sanki musluk var ağzında niye böyle
Evet yoktu bi haftadır filan başladı resmen seller sular gibiHemde nasıl agzında tüküruk dolaşıyo
Kotü bisemiki anamm korkutuyon beniEvet yoktu bi haftadır filan başladı resmen seller sular gibi
Hakkatt dogru 10hafta sonra başlarmış öylede olduEvet yoktu bi haftadır filan başladı resmen seller sular gibi
Valla normal sanırım 5 yıl önce yeğenimde de öyle olmuştu aaaa küçük bebek diş mi çıkarıyor demiştik ordan hatırlıyorumKız sanki musluk var ağzında niye böyle
Ay bi sorun olmasında normal olsun ya ne bileyimValla normal sanırım 5 yıl önce yeğenimde de öyle olmuştu aaaa küçük bebek diş mi çıkarıyor demiştik ordan hatırlıyorumbenimki özellikle puset ve bebek arabasında daha çok çıkarıyor köpüklü köpüklü bir de geçen yakası bir ıslanmış anlatamam ne olduğunu anlayamadım önce
Bende google a bakıyorum herşeyi ama orası da felaket tellalı maşallah
Kız bilmiyorum değil normal herhalde ama bizimki hiç yoktu ondan endişe ettim benKotü bisemiki anamm korkutuyon beni
Evet özellikle bu birkaç gündür ağzından akıyorAy kızlar benim bebe aşırı salya akıtmaya başladı sizde varmı öyle bişey
Normal ya bebeğimmKız bilmiyorum değil normal herhalde ama bizimki hiç yoktu ondan endişe ettim ben
Internet bazen kafamızı karıştırmayı seviyoBende google a bakıyorum herşeyi ama orası da felaket tellalı maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?