- 4 Ağustos 2021
- 1.414
- 1.925
- 83
- 30
İnşallah canımAynenn canımm benimm buda bitecekk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımAynenn canımm benimm buda bitecekk
O kadar uğraş sonunda toplam uyuduğu süre 2dkAynen canım çözüm gerçekten yok. Her yolu denedik ozaman. Öyle saçma sapan şekillere girmiştikki uyusun diye anne karnında hissetsin diye :)
Ayyyy ne guzell yaa vallahaa otur yeCanım hep aperatif şeyler yiyoruz artık normal yemeğe hasret kaldım diyebilirim. Cuma günü adanaya gidiyoruz da artık 12 gün yemek yicimm:) ev işinide eşim gelince yapıyorum artık komple benim minike zaman ayırıyorum
Hahahaha ayy yerimm belisimii ben pohhluu yavvv çikarmayıda ögreniyolar yavv akıllılar![]()
Hemde nasılllÖyle valla öğreniyor bıdıklar büyüyorlar artık![]()
Vururumm seniGeldim geldim bundan sonra daha aktif olurum inşallah burda![]()
Yok canım mamamı veriyosunHanımlar, bebeğinde kabızlık yaşayan var mı acaba?
Ayyy evet bekliyorum hepsiniOyyy yerimm onuu daha yeni o bakalımm 1 ay sonra hareketlenir iyice![]()
Bizde nerdeyse 1 haftadır gündüzleri çok nadir uyuyor atak haftasında olabiliriz kesinKızlar merhaba sık yazamasam da sizleri okuyorum buradan.
Oğlum 3 4 gündür çok huzursuz gündüz neredeyse hüç uyumuyor sürekli ağlıyor 8.hafta atağıdır dedim ama ne zaman geçecek bu atak bilmiyorumbebesi böyle olan varsa ne yapıyor acaba
Aynı zamandayız demek kiBizde nerdeyse 1 haftadır gündüzleri çok nadir uyuyor atak haftasında olabiliriz kesinözel yaptığımız bişi yok kucakta uyuyor koyuyoruz uyanıyor. Şansımıza uyursa ne ala
![]()
Yalnız değiliz dimii
Madammor
sweetgirlcandy
Zekta1 C cgdm82 M -Murphy @diaymonds @cherry_baby @Sena_
Sade frappe
Dreamgirls @Mumdelisi321 @fatma86 @Lumix @sydrmkn
Amazing family
Maybelater
Krglhly @mutebessimm
@alas67 @sempatik_kiz
turkish-americano
Boncuk000 @leylav
Nilikom34
Catlak-kurabiye @Amy lee
yoncambenim S ssummer @Aysen012
EminimBi an kendimi gördüm![]()
1 ay ve 1 ay 1-2 hafta ataklarını yaşamadık 2. Ayı da kazasız ve ataksız atlatırız inşallah
Ayy bakk iyi ne guzelll benim 2 ci ayda başladikmı bilmiyorum atakmı değilmi tam kavrayamıyorum ama geceleri uyuyo acaba uyumayıncamı anlaşıliyo1 ay ve 1 ay 1-2 hafta ataklarını yaşamadık 2. Ayı da kazasız ve ataksız atlatırız inşallah![]()