- 2 Ağustos 2013
- 36.355
- 114.958
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli bir aşamadan sonra geliyor tabi doktorda.. Bize bir ömür gibi geliyorYaniii doktor nerdee sen perişan oldunhep boyle seylerde gec kalırlar zatenn
Yazını görünce bi gözümün önünden gecti hemde nasıl zor ya benim eşimde en son dayanamayıp ağlayarak doktorun yanına gitmiş sezeryana alın die yalvarıyomuş o kadar kıvranıp girermiyim hiç dedim neyseki bitti gitti şükür![]()
Doğru pozisyon önemli kuzu.. Zeytinyağı sür göğüs uçlarına silmene gerek yok. Ama kullanacağın üst kıyafetlerinden çıkmaz lekesi ona göre gözden çıkardığın bir şeyler giyOnu da kullandım bitti hatta ama bi işe yaramadı 20 gündür yara bere içindeyim
Aynenn yaBelli bir aşamadan sonra geliyor tabi doktorda.. Bize bir ömür gibi geliyor![]()
Yaşayıp goreceğukkkValla kuzenimin var da ondan biliyorum![]()
Lansinoh bana hiç işe yaramadı doktor bana vitamin verdi gögüs uçlarım için keşke atmasaydımm yaa yazardım doktora yazdırip alırdınn geçti ve hiç krem sürmüyorumm yara olmuyo çok rahat emziriyorummOnu da kullandım bitti hatta ama bi işe yaramadı 20 gündür yara bere içindeyim
Bu yönteme hic inanmıyorum nedenseMadammor
sweetgirlcandy
Zekta1 C cgdm82
MC06 M -Murphy
Lamiyaa
diaymonds
cherry_baby N Nurhafsa
Sena_
Sade frappe
Dreamgirls
pufimo
icefrezya
Mumdelisi321 C civcivsin
fatma86
Lumix
sydrmkn
Amazing family
Maybelater
Krglhly D Deryat
EddaHayaL
mutebessimm
scblog
alas67
pufimo
sempatik_kiz
lego
turkish-americano
Aysen012
Boncuk000
leylav
E Eylul9921Nilikom34
Surrender
yoncambenim
Anteplililili
Catlak-kurabiye
Eki Görüntüle 3103254
Deneyim ihtiyacım olduğundaMadammor
sweetgirlcandy
Zekta1 C cgdm82
MC06 M -Murphy
Lamiyaa
diaymonds
cherry_baby N Nurhafsa
Sena_
Sade frappe
Dreamgirls
pufimo
icefrezya
Mumdelisi321 C civcivsin
fatma86
Lumix
sydrmkn
Amazing family
Maybelater
Krglhly D Deryat
EddaHayaL
mutebessimm
scblog
alas67
pufimo
sempatik_kiz
lego
turkish-americano
Aysen012
Boncuk000
leylav
E Eylul9921Nilikom34
Surrender
yoncambenim
Anteplililili
Catlak-kurabiye
Eki Görüntüle 3103254
Ayyy zarzor anladım yazını deneyim yazacagına nediyim yazmıssın ne güldümmNediyim ihtiyacım olduğunda![]()
Niye kızzz ben masaj yapıyorum ayağına rahatlıyorr gerçekten sakinlestiriyorBu yönteme hic inanmıyorum nedense![]()
Uykusuzluk çok kötü birşeyAyyy zarzor anladım yazını deneyim yazacagına nediyim yazmıssın ne güldümm![]()
Ay zaten en kötüsü oo inan ben daha yeni alıştımmUykusuzluk çok kötü birşey![]()
Sakinleşiyorsa ne mutlu sanaNiye kızzz ben masaj yapıyorum ayağına rahatlıyorr gerçekten sakinlestiriyor
Hahaha sen denedinmiiSakinleşiyorsa ne mutlu sana![]()
Ayyyy bilmiyorum bizimki sese alıştı galiba, normalde reflü yatağında salonda bizimleee hep televizyonda hep açıkkk . Gece yatarken alıyoruz yanımıza ses gidince hemen uyanmaya başlıyoAy zaten en kötüsü oo inan ben daha yeni alıştımmama gece en karanlık yerde uyut kuzu inan uyuyolar bebekler gündüzleri 1 2 saat uyuyo arada ama gece en karanlık yerde uyudumu gerçekten güzel uyuyo tabii gazı olmazsa zaten bebekler karanlık yerde rahat uyurmuş kıyafetleri ve odasıda serin ise iyiyse inan uyuyo
Abooo baya sese alıştırmıssın benim sese gelemiyorr hicte farkında değilim aliştırdığıma bunuAyyyy bilmiyorum bizimki sese alıştı galiba, normalde reflü yatağında salonda bizimleee hep televizyonda hep açıkkk . Gece yatarken alıyoruz yanımıza ses gidince hemen uyanmaya başlıyosese alıştırcam derken geceleri unutmuşum ben
![]()