• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
18 veya 19. Hafta da olup ilk gebelikte tekme hisseden oldu mu minnoşlar? 🥰🌸

• Muhteşem
Reactions: Jou
Aaayyyy ben hissediyorumm bugün epeyy hissettim amaa 🥲🥲🥲
Yaa gerçekten mi muhteşemmm. Benim oğluşum daha hissettirmedi bana teyzesi. Ultrason da kıpır kıpır durmuyo hiç ama daha annesine hissettiremedi🥰 ne hissettin nasıl hissettin nasıl oldu çok heyecanlı🧿🌸😘

• Muhteşem
Reactions: Jou
Yaa gerçekten mi muhteşemmm. Benim oğluşum daha hissettirmedi bana teyzesi. Ultrason da kıpır kıpır durmuyo hiç ama daha annesine hissettiremedi🥰 ne hissettin nasıl hissettin nasıl oldu çok heyecanlı🧿🌸😘
Değişikk yaaa ultrasonda benimkide usluyduu pek hareketi yoktuu ama dünden daha fazla bugün hissettim açıkçası kuzu ama çok degil tabi de ara ara bivurdu değişikk aynı tıktıkkk gibii 🙈

Değişikk yaaa ultrasonda benimkide usluyduu pek hareketi yoktuu ama dünden daha fazla bugün hissettim açıkçası kuzu ama çok degil tabi de ara ara bivurdu değişikk aynı tıktıkkk gibii 🙈
Enee kız bana geçen gece oldu o uyumak üzeriydim böyle seyirme gibi pıt pıt yaptı o tekme miydi yoksaaa🥰🙄

Back