- 25 Ağustos 2019
- 61.377
- 115.105
- 698
- 31
Bunu zamanı geldimi tekrar paylaşalumm kuzuşs

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu zamanı geldimi tekrar paylaşalumm kuzuşs
Madammor
Balkiz94
sweetgirlcandy
GeceMavi-
Miracelik16 C cgdm82 B Bonncuk
Zekta1
newnew
Gizemm0
Gugubi @Cirius
Pambikpiremses
MC06
ozim84 M -Murphy
Vitaminler
Lamiyaa
karaca3443 K kdv
diaymonds @Alfa18
rollercoaster
cherry_baby
My-little-bird
ayaza
baldan_madam
Yazmadığım kişiler varsa kusura bakmasın lütfengelsinnn kim varsa
Eki Görüntüle 2967998
Ayyy senmi benmii artıkk bi hissetsek hareketinii![]()
Aaaaaaa oooyyyyy yerimmm onu benn çok hareketliii bi sıpa olacak hele deseneeeAy ne güzel olmuş bu topikk.
Bebişler hareketlenince de bi sakinleşse diye sızlanıyosun cottoncuğum haha. Geceleri uyutmuyor benim kuduruk içeride. Dün kaburgalarımı falan tepikliyordu yani![]()
Aaaaaaa oooyyyyy yerimmm onu benn çok hareketliii bi sıpa olacak hele deseneeesenin içinde yararı olurr aylıkk seyleri bile paylaşmıştım tekrar paylaşırım etiket ederimm
![]()
Varsa arkadaşların etiket edersin kuzumNe güzel olurteşekkür ederim
Bunu zamanı geldimi tekrar paylaşalumm kuzuşsheyecandan unuturuz bunu
![]()
Benim ki sağdaki erkek karnı gibi :) çocukta erkek doğru sanırım hahahaKızlar doğrumu varmı aramızda böyle olan mesela ben kız hissediyorum ama karnımda aynı aşağıda aynı mavi renkteki gibii sizler nasıl peki?
twinky
Madammor
Melasel
Balkiz94
-C-A-N-A-N-
rollercoaster
sweetgirlcandy
GeceMavi-
Zekta1
ozim84
newnew
Gizemm0
Gugubi
MC06
Pambikpiremses M -Murphy
Vitaminler
Lamiyaa
karaca3443 K kdv
diaymonds
cherry_baby
My-little-bird
ayaza
ayneyn
baldan_madam
Esra1648
Hayalperestasya B basiliferd
EzgininAnnesi S Sebepsizk
miya06
zeynep4
Sena_ E ela38
Eki Görüntüle 2977677
Alakasi yok canim ben yuvarlak karinla erkek dogurani gordümKızlar doğrumu varmı aramızda böyle olan mesela ben kız hissediyorum ama karnımda aynı aşağıda aynı mavi renkteki gibii sizler nasıl peki?
twinky
Madammor
Melasel
Balkiz94
-C-A-N-A-N-
rollercoaster
sweetgirlcandy
GeceMavi-
Zekta1
ozim84
newnew
Gizemm0
Gugubi
MC06
Pambikpiremses M -Murphy
Vitaminler
Lamiyaa
karaca3443 K kdv
diaymonds
cherry_baby
My-little-bird
ayaza
ayneyn
baldan_madam
Esra1648
miya06
zeynep4
Sena_ E ela38
Eki Görüntüle 2977677
Haaa öylemi kızzzz anneminde inançlari eskide kaldı resmenn kuzu karnın aşşağıda erkek bu diyo hahahahaAlakasi yok canim ben yuvarlak karinla erkek dogurani gordümBenim sivriydi hala sivri karnim
Tamamen kisisel belirtiler karin yapisida öyle herkeste farkli yani. İllaki denk gelende vardir
![]()
Bakk senin denk gelmiş demekkii öyleeBenim ki sağdaki erkek karnı gibi :) çocukta erkek doğru sanırım hahaha
Oladabilir canim benim zaten 2secenek var ya kiz ya erkekHaaa öylemi kızzzz anneminde inançlari eskide kaldı resmenn kuzu karnın aşşağıda erkek bu diyo hahahaha![]()
Hahaha tamamdırr o zamann hele benimkine öğrensek biOladabilir canim benim zaten 2secenek var ya kiz ya erkekAma bence karin yapisiyla alakasi yok cinsiyetin. Kizda cok kilo aliniyo diyolar benim arkadsim kiz dogurdu ilk 3ayda 10kilo aldi ben 4.aya girdim 1kilo aldim anca oda
Tamamen kisisel diyorum
![]()
Az kaldi canim insallah ögrenmene son 10günHahaha tamamdırr o zamann hele benimkine öğrensek bi![]()
Ben daha cinsiyet öğrenmedim erkekteki gibi ama genelde kişiden kişiye değişiyo sivri karınla kızı olanlar çok da gördüm eskiler cinsiyet icin hep bişeyler demişler yuzuk testi gibi meselaKızlar doğrumu varmı aramızda böyle olan mesela ben kız hissediyorum ama karnımda aynı aşağıda aynı mavi renkteki gibii sizler nasıl peki?
twinky
Madammor
Melasel
Balkiz94
-C-A-N-A-N-
rollercoaster
sweetgirlcandy
GeceMavi-
Zekta1
ozim84
newnew
Gizemm0
Gugubi
MC06
Pambikpiremses M -Murphy
Vitaminler
Lamiyaa
karaca3443 K kdv
diaymonds
cherry_baby
My-little-bird
ayaza
ayneyn
baldan_madam
Esra1648
miya06
zeynep4
Sena_ E ela38
Eki Görüntüle 2977677
kız seninkini neden hala öğrenemedik :)Hahaha tamamdırr o zamann hele benimkine öğrensek bi![]()
Evett evett yüzük de çok yapıyolarr yaaBen daha cinsiyet öğrenmedim erkekteki gibi ama genelde kişiden kişiye değişiyo sivri karınla kızı olanlar çok da gördüm eskiler cinsiyet icin hep bişeyler demişler yuzuk testi gibi mesela![]()
1 ay attığı için olabilirmiii kuzuukız seninkini neden hala öğrenemedik :)