Bebek Beslenmesi bebek ve fotograf makinesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sule-46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
1.403
5
116
Kahramanmaraş
Bugün farkettim ki bizim dijitalden çıkan kırmızı ışık acayip rahatsız ediyor çocugu.Ben de zarar vermesin diye flaşı kapatıyordum,ama o kırmızı ışık herşeye bedelmiş.çok üzülüyorum,kaç aydır maruz kaldı.bir kez bile kendimize tutup denememişiz.
Sizinkiler nasıl?

ben de ilk 2 ayina kadar flassiz kullandim ama sonra bir problem olmadi :)

Ben sürekli flaşsız ve rahatsız olmasın diye oldukça uzaktan zoomla çekiyorum ama kırmızı ışığa dikkat etmemiştim. Ay evhamlandım şimdi. Kendimi bi denek yapiiimmm

ben flaşla hiç çekmiyorum desem yeridir
bir arkadaş eldi geçen, defneden küçük kızını 2 karış mesafeden arka arkaya flaşla çekti
napıyorsun sen dedim, kendinde bir denesene o yaptığını diye kızdım
uzak flaştan sonra bile bir müddet kendime gelemiyorum ben, bebeklerin gözü ne kadar hassas
kırmızı ışığı da kapattım ben, o daha da rahatsız edici çünkü
o ışığı görrdü mü defne başını eğip kaçmaya çalışıyor, fotoğraf da çekilmiyor zaten

çok haklısın canım bende internette okumuştum flaş ve kırmızı ışık bebeklerde körlüğüne neden oluyomuş diye ben hiç açmıyorum başkalarıda çekerken kızımın resmini muhakkak flaşı kapattırıyorum

o kırmızı ışık kapanıyormuydu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…