• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü bebek ve çocuklara örgü patikler

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
....... $b50cacb81b8a.jpg ......

Son düzenleyen: Moderatör:

hepsi birbirinden güzel bayıldım hepsine eline sağlık canım ben bunun fiyatını öğrenmek istiyorum

özelden msj atamıyorum 100 geçmem gerekiyormuş.peki ödeme nasıl oluyor.birde bayrama kadar yetişirmi bunların yanına bide şapka istiyorum.kargoylamı gönderim yapıyorsunuz.

birkaç ayrıntıyı özeline yazdım oraya bak canım...

yeni gördüm tamam şapka beğeneyim ozaman ödeme konusunda bilgi vermemişsiniz ama

özelden msj atamıyorum 100 geçmem gerekiyormuş.peki ödeme nasıl oluyor.birde bayrama kadar yetişirmi bunların yanına bide şapka istiyorum.kargoylamı gönderim yapıyorsunuz.

bu modele başlaya bilirsin canım aynı renk olsun lütfen bebeğim hakkında bilgi vereyim 6 aylık bir kızım var.baş çevresi 43 cm ayak ölçüsüde gerekiyomu?birde başaka sayfanda bere ile patik beyendim o resmi buraya taşıyamıyorum onlar da istiyorum.

baş ölçüsü 45 ayak ölçüsü 12 canım

bu takımda güzelmiş bunuda yapabilirmisin

bu modele başlaya bilirsin canım aynı renk olsun lütfen bebeğim hakkında bilgi vereyim 6 aylık bir kızım var.baş çevresi 43 cm ayak ölçüsüde gerekiyomu?birde başaka sayfanda bere ile patik beyendim o resmi buraya taşıyamıyorum onlar da istiyorum.

bunları istiyorum canım aynı modeldeki renkler olsun.birkaç santim büyük olsun çabuk büyüyolar biliyosun.nezaman bitirirsin.adresi göndericem.peki bu bere patik takımı nekadar.

ahh resimlerini eklememişim biri bu.

resimler nie görünmüyo yaaa

bitanesi bu olsun fiyatını söylersen sevinirim

yardım edin resim ekleyemiyorum

biri bu biliyosun

diğeride bu olsun canm birkaç santim büyük olsun tamam nezaman biter

pazartesi geç diilmi canım ben ist.da oturuyorum bayrama kadar gelir inşallah

hadi bakalım kolay gelsin sana kızımın cicilerini güzel ör hanzade ablası.canım önümüzdeki hafta ben evde olmıcam eşim teslim alıcak oyüzden onun iş ve telini göndericem tamam.

hanzade email adresine gönderdim adresi yarın verebilcenmi kargoya

siparişlerimi bitirdinmi canım:6:

hanzade kaç gündür senden cvp alamadım.bitmedimi benm örgüler.

canım gönderdim bugun çarşamba perşembe elinde olur..

taamam canım eline sağlık:6:inşallah dediğin gün gelir

bunlar hoşuma gitti erkek için model pek fazla yok.
oğluşum için patik istiyorum sabahları kreşe giderken soğuk oluyor.
patikleri bileksiz olduğundan düşüp kayboldu.
bilekli olanları tercih ediyorum. fiyatlarını yazarsan sevinirim.
1 numara çok hoş.
3 numara kız için ama erkek için olabilir mi?

modeller çok güzel ve seçim yapmak çok zor. sadece patik fiyatı istiyorum.
ödeme ve kargo nasıl oluyor?

beğendiklerimin fiyatını yazarsan sevinirim.
ayak boyumuz 12 cm.
havalar serin olduğu için kilotlu çorap üzerine havlu çorap giyiyor.

Back