• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası bebek ve çocuk bakıcısı arayanlar

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

emineemre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
3
0
36
İstanbul
Merhabalar , Adım Emine
İstanbul Eyüp (alibeyköy yeşilpınar da ) ikame ediyorum.
26 yaşındayım evliyim ve 4 aylık bir oğlum var.
evlenmeden önce 8 sene çalıştım son 2 senesini özel bir okulda muhasebe olarak tamamladım.bu süre zarfında işlerimi bitirdikten sonra bütün vaktimi cocuklarla geçirdim çocukalrı çok seviyorum onlarla vakit geçirmek çok keyifli hem de onlar hakkında eğitimde birçok bilgiye sahip oldum. Ayrıca netten iyi bir araştırmacı ve kitap okumayı seven biriyim. artık çalışmıyorum evdeyim..Kendimi tamamen aileme adadım. Evladımı bakıcı yerine kendim yetiştirmek istiyorum . şuan için ona kardeş için erken çünkü 2 sene anne sütüyle beslenmesini istiyorum. ama ilerde kardeşini kıskanmaması için bir oyun arkadası kardeşi olsun istiyorum. hemde evladım için ileride biraz birikimim olsun istiyorum.
Bu devirde kimseye güvenilmiyor . Eğer düşünen varsa evime gelebilir tanışabiliriz. ve eğer karar verilirse gelen ailelerin nüfüs cüzdan ve ikametgah örnekleriyle gelmesini isityorum. Malum karşılıklı güven şart haberlerden izliyoruz vicdansız anne babaları.
DİP NOT : sigara kullanmıyoruz gelen misafirlerimize müsade etmiyoruz. sağlık herseyden önemli hele de bu yavrunuzun sağlığı ise ...
sevgiyle kalın :)

Son düzenleme:
Back