• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek var kalbi atmıyor

Psikoterapist

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2023
112
171
23
34
28 Martta 5 günlük embriyo transferim oldu. Genetiğe de gönderilmişti sorun yoktu yani. Şimdi kaçıncı haftadayım tam anlayamasam da doktorum 2 gün önceki muayenemde kalp atışını göremedi ve çok ümitsiz konuştu. 2 gün sonra yeniden randevum var. Geç döllenme olup da kalp atışını sonradan duyan oldu mu? Çok üzgünüm. O kadar zor süreçlerden geçerek bebeğime kavuşmuştum:( Şimdi ise sevincim kursağımda kaldı :( Çok canım yanıyor günler geçmiyor geçse de kötü haber alacağımı düşünüp duruyorum :(

28 Martta 5 günlük embriyo transferim oldu. Genetiğe de gönderilmişti sorun yoktu yani. Şimdi kaçıncı haftadayım tam anlayamasam da doktorum 2 gün önceki muayenemde kalp atışını göremedi ve çok ümitsiz konuştu. 2 gün sonra yeniden randevum var. Geç döllenme olup da kalp atışını sonradan duyan oldu mu? Çok üzgünüm. O kadar zor süreçlerden geçerek bebeğime kavuşmuştum:KK43: Şimdi ise sevincim kursağımda kaldı :KK43: Çok canım yanıyor günler geçmiyor geçse de kötü haber alacağımı düşünüp duruyorum :KK43:
Merhaba cok uzuldum insallah iyi haberler alirsiniz, tup bebekte maalesef gec dollenme diye bise olmuyor. Zaten dollenmis olani koyduklari icin. Bende 8. Haftada aldirmak zorunda kaldim . Kalp atisini duyamadik ama ben 10 gun bekledim yine de baska bir doktora da gittim . Siz de gidin Allahtan umut kesilmez.

28 Martta 5 günlük embriyo transferim oldu. Genetiğe de gönderilmişti sorun yoktu yani. Şimdi kaçıncı haftadayım tam anlayamasam da doktorum 2 gün önceki muayenemde kalp atışını göremedi ve çok ümitsiz konuştu. 2 gün sonra yeniden randevum var. Geç döllenme olup da kalp atışını sonradan duyan oldu mu? Çok üzgünüm. O kadar zor süreçlerden geçerek bebeğime kavuşmuştum:KK43: Şimdi ise sevincim kursağımda kaldı :KK43: Çok canım yanıyor günler geçmiyor geçse de kötü haber alacağımı düşünüp duruyorum :KK43:
28 marttan 19 günü cıkarınca 9 mart sizin son tarihiniz. Hesaplama bu sekılde. 8 hafta 3 gün olmanız lazım. Biraz gec cagırmıs doktor. 8 haftayı gecmıs.

Benimde embriyom genetiğe gönderildi sağlıklı geldi. 6. Haftada gelişimi durdu maalesef düşük yaptm. Pgt den sağlıklı gelip gelişimi duranlar olarak nadir kişilerdeniz sanırım

Doktor 5+2 de baktı sonra da geç çağırdı gerçekten ama kalbi duracaksa duruyor demek ki doğru zaman değil diyelim ne diyelim. Çok üzgünüm. Yarın yeniden bakıcak ama çok da umutlu değilim. Karnımın şişliği bile azaldı :( İnsan hissediyor. Ve çok garip insan her şeye alışıyor çok üzülse de. İlk gün kendimde değildim şimdi daha dirayetli olmaya çalışıyorum. :(Dilerim isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah

Benimde embriyom genetiğe gönderildi sağlıklı geldi. 6. Haftada gelişimi durdu maalesef düşük yaptm. Pgt den sağlıklı gelip gelişimi duranlar olarak nadir kişilerdeniz sanırım
Sonrasında yeniden denemeye cesaret ettiniz mi? Yumurta toplama süreci ayrı zor sonrasında kullanılan ilaçlar ayrı zor psikolojisi ayrı zor ve her bir aşama çok masraflı. İlaçlara haftalık 5 bin lira verdik günde 2 iğne yaptım göbeğim mosmor psikolojim alt üst... Tüm paramızı ve emeğimizi bu bebeğe harcamıştık ve çok umutluyduk. Ama olmadı :(

Sonrasında yeniden denemeye cesaret ettiniz mi? Yumurta toplama süreci ayrı zor sonrasında kullanılan ilaçlar ayrı zor psikolojisi ayrı zor ve her bir aşama çok masraflı. İlaçlara haftalık 5 bin lira verdik günde 2 iğne yaptım göbeğim mosmor psikolojim alt üst... Tüm paramızı ve emeğimizi bu bebeğe harcamıştık ve çok umutluyduk. Ama olmadı :KK43:
Benim tüp bebekte 3. Denememdi. İlk deneme negatif. 2. Deneme pozitif 6 haftada kalp atışını gördük ama durdu 9. Haftada kürtaj oldum. 3. Denememde de sırf bir daha aynı şeyi yaşamamak adına pgt yaptırdık yine aynı şey oldu. Düşük yapalı 1 ay oldu daha benim bayramdan önce. Son denemem ilaçlarla 200 bine yakın gitti zaten. Tekrar denicem tabi ki ama dinlenmem lazım 2 düşük yordu beni hem psikolojik hem maddi yılmama gibi bi durmumum yok pes edersek olmaz bizlerde mutlu hikayeye ulaşıcaz inşallah

Benim tüp bebekte 3. Denememdi. İlk deneme negatif. 2. Deneme pozitif 6 haftada kalp atışını gördük ama durdu 9. Haftada kürtaj oldum. 3. Denememde de sırf bir daha aynı şeyi yaşamamak adına pgt yaptırdık yine aynı şey oldu. Düşük yapalı 1 ay oldu daha benim bayramdan önce. Son denemem ilaçlarla 200 bine yakın gitti zaten. Tekrar denicem tabi ki ama dinlenmem lazım 2 düşük yordu beni hem psikolojik hem maddi yılmama gibi bi durmumum yok pes edersek olmaz bizlerde mutlu hikayeye ulaşıcaz inşallah
İnşallah canım.
Benim de 2 kimyasal gebelik ve düştü. 1 dış gebelik oldu sol tüp alındı. Şimdi de varımı yoğumu harcadığım bebeğimin kalp atışı yok:( üstelik sağ tüpüm de sağlıklı değil mecburrn tek yolum tüp bebek. Ama çok yoruldum çok yıprandım. Daha 3 yıllık evliyim ve kendimi yaşlanmış hissetmeye başladım :(

İnşallah canım.
Benim de 2 kimyasal gebelik ve düştü. 1 dış gebelik oldu sol tüp alındı. Şimdi de varımı yoğumu harcadığım bebeğimin kalp atışı yok:KK43: üstelik sağ tüpüm de sağlıklı değil mecburrn tek yolum tüp bebek. Ama çok yoruldum çok yıprandım. Daha 3 yıllık evliyim ve kendimi yaşlanmış hissetmeye başladım :KK43:
Her defasında Bunda da vardr bi hayr dieyrek atlattm. İnanın maddiyat en son şey sonu güzel olcaksa. 3 kere tüp bebek ve her defasında onca harcanan para daha sonrası elinden akıp gidio çok zor ama maddiyat düşünceğimiz son şey. Evleri satanlar var bu yolda onuda geçtm maddi durumu olmayıp bu yola çıkamayanda çok. Çok şükür her halimize bugümüze.. bebekler her zaman küçükken sevilir önemli olan büyüdüğü zamanlardr. Evlat imtihanıda en ağır olandır. Şuan vermiyosa bi sebebi var en güzel zamanda ve en güzelini vereceği için hep böyle düşün. Ya olsaydı da imtihanının en büyüğü olsaydı o daha zor. Rabbim sınıyor bakalım kulum nasıl karşılık vericek die. Veren de o alanda o.. o yüzden bizede sabretmek Allaha sığınmak düşer. Ümidini yitirme elbet olcak.. ben 6 yıllık evliyim doğal yolla 1 kere bile hamile kalamadım. Yaşım 29 bu yola çıktığımda 24 yaşındaydım 5 senedir çabalıyorum. Ama biliyorum en güzeli gelecek en hayırlısı gelecek Rabbim ol dedikten sonra olur ona güven bırakma kendini. Para her türlü gelir bulunur çalışılır kazanılır. Rabbim daha büyük acılardan korusun bizi. Eşlerimizi başımızdan eksik etmesin en öenmlisi huzurumuz daim olsun. Onlar olmasa çocuk olmaz biz olmasak çocuk olmaz. Öncelik bizim sağlığımız ve huzurumuz. Huzursuz bi aileyede çocuk doğurmak istemem zaten. Bunlar olduktan sonra RABBİM de verecektir en güzelini. Kendimizi toparlamalıyız ki hamile kaldığımızda psikolojimiz yerinde olsun bebeğimiz doğduğunda ona sağlıklı bi anne olabilelim. Yoksa böyle karamsar olup strese girersek ne anlamı kalır bunca çabanın emeğin ona sağlıklı yaklaşamadımızda onu sağlıklı psikolojiyle büyütemediğimizde. Herşey onun için değil mi yoksa doğsunda çocuğum olsunda gerisi umrumda değil mi dicez. Hayır biz toparlanıcaz biz kendimizi iyileştiricez ki hakkıyla yapabilelelim güzel günleri tadını çıkararak geçirebilelim. Evet çok zor ama buunu yapmak zorundayız içini ferah tut en güzeli gelicek 💕💕💕

Ne güzel yazmışsın okurken duygulandım. İnsan böyle anlarda pes ediyor gibi olsa da senin gibi kişiler güç veriyor. Yazdıklarında çok haklısın. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah doğru zamanda nasip etsin 🙏🏻

Ne güzel yazmışsın okurken duygulandım. İnsan böyle anlarda pes ediyor gibi olsa da senin gibi kişiler güç veriyor. Yazdıklarında çok haklısın. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah doğru zamanda nasip etsin 🙏🏻
Amin canım Rabbim kolaylıkla bu zamanıda atlatmanı nasip etsin. Hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin kucağına 💕💕

Back