- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Bebek ultrasonda ne Zaman görülür ?
- Konu Sahibi Zuzu8877
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #bebek #hamilelik #ultrason
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım onu yem BIlmıyorum ama su an seninle aynıyız sanırım benım kese 4+4 te göründü doktor direk 2 hafta sonra cagırdı sanırım dırek kalp atısı için o zaman cagırdı yanı 10 gun sonra yıne gıtcemArkadaşlar merhaba değerim 2150 cumartesi kesede görüldü alttan muayene olamıyorum normal ultrasonda bebek ne zaman görülür acaba yardımcı olabilir misiniz ?
6 haftadan itibaren görülebilirArkadaşlar merhaba değerim 2150 cumartesi kesede görüldü alttan muayene olamıyorum normal ultrasonda bebek ne zaman görülür acaba yardımcı olabilir misiniz ?
Benimde şuan 4+6 bayramdan sonra gel dedi ama işte sabırsızlık daha önce görülme ihtimali varmı diye çok merak ediyorumCanım onu yem BIlmıyorum ama su an seninle aynıyız sanırım benım kese 4+4 te göründü doktor direk 2 hafta sonra cagırdı sanırım dırek kalp atısı için o zaman cagırdı yanı 10 gun sonra yıne gıtcem
Uzun süre bekledim ve şimdi anlıyorum ki hamileyim demeklede bitmıyormuş her yeni gün yeni bir heyecan6. haftada karından görünür yani benimki öyle göründü
Oo doğurana kadar bitmicek o heyecan merak etme ben her gün hala tedirginim doğursam da bi pskolojim düzelsin diye bekliyorum ama yolum uzun dahaUzun süre bekledim ve şimdi anlıyorum ki hamileyim demeklede bitmıyormuş her yeni gün yeni bir heyecan
Bende cok merak ediyorum ama bekliycez maalesefBenimde şuan 4+6 bayramdan sonra gel dedi ama işte sabırsızlık daha önce görülme ihtimali varmı diye çok merak ediyorum
Allh yolculuğumuzu kazasız belasız naip etsinOo doğurana kadar bitmicek o heyecan merak etme ben her gün hala tedirginim doğursam da bi pskolojim düzelsin diye bekliyorum ama yolum uzun daha
Amin inşallah canımAllh yolculuğumuzu kazasız belasız naip etsin