• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek ultrasonda ne Zaman görülür ?

Zuzu8877

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
34
11
3
35
Arkadaşlar merhaba değerim 2150 cumartesi kesede görüldü alttan muayene olamıyorum normal ultrasonda bebek ne zaman görülür acaba yardımcı olabilir misiniz ?

Arkadaşlar merhaba değerim 2150 cumartesi kesede görüldü alttan muayene olamıyorum normal ultrasonda bebek ne zaman görülür acaba yardımcı olabilir misiniz ?
Canım onu yem BIlmıyorum ama su an seninle aynıyız sanırım benım kese 4+4 te göründü doktor direk 2 hafta sonra cagırdı sanırım dırek kalp atısı için o zaman cagırdı yanı 10 gun sonra yıne gıtcem

Canım onu yem BIlmıyorum ama su an seninle aynıyız sanırım benım kese 4+4 te göründü doktor direk 2 hafta sonra cagırdı sanırım dırek kalp atısı için o zaman cagırdı yanı 10 gun sonra yıne gıtcem
Benimde şuan 4+6 bayramdan sonra gel dedi ama işte sabırsızlık daha önce görülme ihtimali varmı diye çok merak ediyorum

Uzun süre bekledim ve şimdi anlıyorum ki hamileyim demeklede bitmıyormuş her yeni gün yeni bir heyecan 🥰
Oo doğurana kadar bitmicek o heyecan merak etme ben her gün hala tedirginim doğursam da bi pskolojim düzelsin diye bekliyorum ama yolum uzun daha 😊😊

Back