Bebek telsiziniz varmi?

Cızırtı olayı daha çok evde bulunan diğer wireless cihazlardan kaynaklanıyor. Cihaz yakınında bulunan wireless modem wireless ses sistemi ya da wireles telefon cihazın markası ne olursa olsun cızırtı kaynağıdır. Biz philiphs kullanıyoruz. 80 ytl civarında. Modem açık olunca cızırtı yapıyor. Modemi kapatınca yapmıyor. Abartılacak bi cızırtı değil ama dikkatli dinleyince duyabiliyosunuz.
Bu arada saydığımız tüm wireless cihazlar ve bebefon yaydığı radyasyon nedeniyle bebeğimiz için sakıncalı.

güzelim bende arçelik kullanıyorum cızırtı yapmıyor çekim mesafesi yüksek çok memnunum tavsiye ederim :)

biz wee welli kullanıyoruz.hiç cızırtı yapmıyor ve bebeğimizin çokardığı en küçük sesi bile duyabiliyoruz.tavsiye edebileceğim bir ürün

chicco nun var 100 ytl ye aldım kızım doğdu dpğalı kullanıyorum 8 aydır yani:)

bende kullaniyorum ben yurtdisindanim orda var mi bu marka bilmiyorum commodore die ama cok memnunum evim iki katli yukarda bebegim cok ta guzel cekio .....

ben weewel bebek telsizleri kullanıyorum.oldukça memnunum.çok hassas.hassaslık derecesını ayarlayabılıyorsun.benım sesımde bebeğime gidiyor.çift taraflı konusma var yanı.ayrıca parazit olayınıda yasamadım daha.

bende kullanmıştım weewel markasını ama ben pek memnun kalmadım açıkcası. philips kullandım daha sonra. biraz fiyat olarak pahalı oluyor ama hakikaten kaliteli ürün.

Back