Bebek telsiziniz varmi?

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
158
42
İstanbul
İYİ AKSAMLAR ARKADASLAR.ÖNCELİKLE RAMAZAN BAYRAMINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR.AİLENİZ VE SEVDİKLERİNİZLE BİRLİKTE DAHA NİCE BAYRAMLARA ERMENİZİ TEMENNİ EDERİM...SİZLERE BİRŞEY DANISMAK İSTİYORUM...BEBEĞİME CHİCCONUN RESİMDEKİ MODEL TELSİZİ ALDIM FAKAT CIZIRTILI ASLINDA CIZIRTI DEMİYELİMDE SANKİ BİR UGULTU BİR ISLIK SESİ VAR GİBİ...O SES HEP VAR GİTMİYOR YANİ..ACABA SİZİN TELSİZLERDEDE OLUYORMU.YADA CHİCCONUN BU MMODELİNİ KULLANIYORMUSUNUZ MEMNUNMUSUNUZ SİZDEDE OLUYORMU...YADA ACABA BÜTÜN TELSİZLERDEMİ OLUYOR...

valla cnm bende yok almayıda düşünmüyorum umarım sen memnun kalıesında verdiğin paraya yazık olmaz

Selam güzel anneler...bebek telsizi kullaniyormusunuz?hangi markayi kullaniyorsunuz?hangisini almamizi önerirsiniz?ütün hakkindaki yorumlariniz...

Yaa inanin bazilari cok cizirti yapiyor..okadar para verilce bosa gitmesin bari yazik olmasin...cevaplariniz için şimdiden tesekkürler..

canim ben yurt disindanim ben telsiz kullaniyorum sana sunu tavsiye ederim alirken ne kadarlik mesafeden cektigine iyi bak ne kadar cok uzagi cekerse o kadar net duyuyosun bebegin agladigini benim ilk aldigim 1km cekiyodu superdi o bozuldu simdi philips kullaniyorum ama mesafesi 300 m o isimi goruyo ama oteki gibi degil tabiki.

umarim yardimci olabilmisimdir
iyi gunler
kaydirigubbakcemile5

ben weewel bebek telsizi kullanıyorum.oldukça memnunum.çok hassas.hassaslık derecesını ayarlayabılıyorsun.benım sesımde bebeğime gidiyor.çift taraflı konusma var yanı.ayrıca parazit olayınıda yasamadım daha.

bızdede phılıps var gercı cok kullanmadık ama kullandıgımız zamanlarda oldu cızırtı yapmıyor gayet kullanıslı

philips var bizde de 100 ytl civarıydı indirimde. hiç cızırtı yok gayet iyi çekiyor yalnız tek eksiği ses gelince ışıklı uyarısı falan yok tv. açıkken falan sesi duymam diye korkuyorum bazen üzerinde bir iki ışık yanıp sönse daha dikkat çekici olurdu

bende beko babytime bebefon var
çoookkkk memnunum
75 ytlye falan geldi hepsiburadadan....

bende philips kullanıyorum oğlum 9 aylık oldu çook memnunum hiç bi problem yaşamadım.

ben kraftın telsizini kullanıyorum.çekim gücü çok iyi ve de mesafesi.ben 5 kat aşağı da insem çekiyor.

ben kamera kullanıyorum canım, hem sesini böylece hemde uyanırken falan her halini görüyorum, sürekli gözüm üstünde oluyo yani, gece görüşüde süper karanlıkta bile olsa bebeğimi çok net görüyorum, markası wee ve fiyatı temmuz ayında 480 liraydı, tavsiye ederim

kameralılar çok pahalı ve çok da gerekli değil gibi geliyor bana
bahçeli falan bir villa da oturuyorsan olabilir
yani bahçede otururken bebeği içeride bırakırken kullanılabilir
ama zaten sesini duyar duymaz yanına gideceksin,oturup kameradan seyretmeyeceksin
o nedenle normal telsizi tavsiye ederim
o da evin büyükse eğer

Evet ilk baslar bende kamerali istiyordum...fakat görümcem aldi wee marka kamerali 399 ytl ye...gercekten gereksiz...hani görümcem uyandimi uyuyormu görüyorsun aglasada diyor ..zaten agladimi insan durmuyor ki hemen yanina gidiyor...bende ilk baslar istiyordum ama şimdi gereksiz geliyor...kamerali telsiz

kızlar ben beko babytime bebefon almıştım 75 ytl ye
çok memnunum
biraz önce aldığım siteye bakıyordum bir de baktım ki 25ytl+kdv olmuş
nasıl canım sıkıldı...
almayı düşünen varsa şiddetle tavsiye ediyorum 25 ytl hiçbirşey değil,pişman olmazsınız.
site ismi vermek yasak oldugu için yazmıyorum
isteyene özelden mesaj atabilirim

canım bende internetten almıştım smart bebe çok güzel hiç cızırtı yapmıyo ama tek k.ötü yanı şarzlı deil ya pille yada adaptörü ile çalışıyo şarzlı bişi al mutlaka

Back