- Konu Sahibi emirin_annesi
-
Arkadaşlar artık oğlum kAlkıp geliyor uyanınca ağlamıyor bizim ihityacımız kalmadı zaten az kullandık 60 tl düşünüyorum fiyatını Eki Görüntüle 704622 Eki Görüntüle 704623
fiyatta anlaşırız
fiyatta anlaşırsak ben alabilirim...en son ne kadar olur ve kargosu ne kadar tutar acaba ben ankaradayımm
ben yaklaşık 4 yıldır telsiz kullanıyorum zaten,eğer yanında taşıman gereken telsiz şarj olmuyorsa boşuna almayın,pille bşa çıkamazsınız.benimkide chicco bir üst modeli seninkinin,4 yıldır tık yok maşallah çok memnunum.ama alacak arkadaşlara fikir vermek adına yazıyorum şarj edilmeyen telsiz kesinlikle almayın.[/QUOTE
doğrudur pillede çalışıyor pilsiz fişde de çalışıyor chicco yanii kalitenin sonu hayırlı olsun bu kadar çabuk alış veriş yapmamıştım arkadaş aldı
ürün satıldı:)
benim demek istediğimde bu zaten,eğer elinde taşımak istiyorsan diyelim banyoya mutfağa giderken vs..taşımak için şarj edilebilir bataryası olan telsiz tavsiye ettim.çünkü pille veya fişe takılı kullanım çok zor.bendeki bu araştıran arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum.Arka arkaya iki kızım oldu 4 yıldır kullanıyorum.sadece 6-7 ay önce bataryasınız yeniledik 10 liraya:)Eki Görüntüle 704960
ben yaklaşık 4 yıldır telsiz kullanıyorum zaten,eğer yanında taşıman gereken telsiz şarj olmuyorsa boşuna almayın,pille bşa çıkamazsınız.benimkide chicco bir üst modeli seninkinin,4 yıldır tık yok maşallah çok memnunum.ama alacak arkadaşlara fikir vermek adına yazıyorum şarj edilmeyen telsiz kesinlikle almayın.[/QUOTE
doğrudur pillede çalışıyor pilsiz fişde de çalışıyor chicco yanii kalitenin sonu hayırlı olsun bu kadar çabuk alış veriş yapmamıştım arkadaş aldı
ürün satıldı:)
hayırlı olsun satışınız ben eşime gösteremeden satılmış.. :) alanda güle güle kullansın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?