• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Bebek telsizi chicco 1 yıllık garantisi devam ediyor

emirin_annesi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
1.768
18
16
Eskişehir
Arkadaşlar artık oğlum kAlkıp geliyor uyanınca ağlamıyor bizim ihityacımız kalmadı zaten az kullandık 60 tl düşünüyorum fiyatını Eki Görüntüle 704622 $EMİR TELSİZİ.jpg

fiyatta anlaşırız

Son düzenleme:
ürün sağlam çalışıyor sorunu yok yanlız çok açık bırakınca mesela sürekli 2-3 açık kalırsa 3günde biter pili ama her telsizde böyledir bu bir sorun değil yani

bebek telsizi ister ikiside pille çalışır
ister biri pilli biri fişe takılı kullanılır canım mesela fiş yoksa ikisinde pil takıp kullanabilirsin 4 kalem pil iki cihaz biri fişte bebek odasında biri ben nerdeysem orda kullandım öyle söyliyim...

ben yaklaşık 4 yıldır telsiz kullanıyorum zaten,eğer yanında taşıman gereken telsiz şarj olmuyorsa boşuna almayın,pille bşa çıkamazsınız.benimkide chicco bir üst modeli seninkinin,4 yıldır tık yok maşallah çok memnunum.ama alacak arkadaşlara fikir vermek adına yazıyorum şarj edilmeyen telsiz kesinlikle almayın.

ben yaklaşık 4 yıldır telsiz kullanıyorum zaten,eğer yanında taşıman gereken telsiz şarj olmuyorsa boşuna almayın,pille bşa çıkamazsınız.benimkide chicco bir üst modeli seninkinin,4 yıldır tık yok maşallah çok memnunum.ama alacak arkadaşlara fikir vermek adına yazıyorum şarj edilmeyen telsiz kesinlikle almayın.[/QUOTE

doğrudur pillede çalışıyor pilsiz fişde de çalışıyor chicco yanii kalitenin sonu hayırlı olsun bu kadar çabuk alış veriş yapmamıştım arkadaş aldı
ürün satıldı:)

Son düzenleme:
benim telsiz sadece şarjla en fazla 2 saat duruyor arkadaşa bunu belirttim özellikle ama diğer alıcak arkadaşlar mutlaka söylediklerinizi dikkae almalı 4 yıl uzun bir tecrübe:)))

benim demek istediğimde bu zaten,eğer elinde taşımak istiyorsan diyelim banyoya mutfağa giderken vs..taşımak için şarj edilebilir bataryası olan telsiz tavsiye ettim.çünkü pille veya fişe takılı kullanım çok zor.bendeki bu araştıran arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum.Arka arkaya iki kızım oldu 4 yıldır kullanıyorum.sadece 6-7 ay önce bataryasınız yeniledik 10 liraya:) $chicco-baby-control-digital.jpg

benim demek istediğimde bu zaten,eğer elinde taşımak istiyorsan diyelim banyoya mutfağa giderken vs..taşımak için şarj edilebilir bataryası olan telsiz tavsiye ettim.çünkü pille veya fişe takılı kullanım çok zor.bendeki bu araştıran arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum.Arka arkaya iki kızım oldu 4 yıldır kullanıyorum.sadece 6-7 ay önce bataryasınız yeniledik 10 liraya:)Eki Görüntüle 704960

sizinkide güzelmiş:)) bizimki öyle değil işte pilli 2-3 gün
şarjıyken 2-3 saat az gidiyor...

ben yaklaşık 4 yıldır telsiz kullanıyorum zaten,eğer yanında taşıman gereken telsiz şarj olmuyorsa boşuna almayın,pille bşa çıkamazsınız.benimkide chicco bir üst modeli seninkinin,4 yıldır tık yok maşallah çok memnunum.ama alacak arkadaşlara fikir vermek adına yazıyorum şarj edilmeyen telsiz kesinlikle almayın.[/QUOTE

doğrudur pillede çalışıyor pilsiz fişde de çalışıyor chicco yanii kalitenin sonu hayırlı olsun bu kadar çabuk alış veriş yapmamıştım arkadaş aldı
ürün satıldı:)

hayırlı olsun satışınız ben eşime gösteremeden satılmış.. :) alanda güle güle kullansın..

Back