mayrig Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2011 314 204 123 3 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi acim #21 acim .!.: Sağolsun birkaç arkadaş öneride bulundu ancak ben weewell marka olmasını istiyorum. Tekliflerinizi bekliyorum... Genişletmek için tıkla... philips marka telsizim var ben cok memnunum cok yüksek bir limite satın aldım weeweell maddi olarak uygun oldugu icinmi tercih ediyorsunuz?
acim .!.: Sağolsun birkaç arkadaş öneride bulundu ancak ben weewell marka olmasını istiyorum. Tekliflerinizi bekliyorum... Genişletmek için tıkla... philips marka telsizim var ben cok memnunum cok yüksek bir limite satın aldım weeweell maddi olarak uygun oldugu icinmi tercih ediyorsunuz?
A acim Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Kasım 2010 54 0 96 Kayseri 3 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi acim #22 Aslında evet hem maddi olarak uygun old. için hemde piyasada bu ürünü çok gördüğüm için yoksa özel bir sebebi yok.
Aslında evet hem maddi olarak uygun old. için hemde piyasada bu ürünü çok gördüğüm için yoksa özel bir sebebi yok.
A acim Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Kasım 2010 54 0 96 Kayseri 8 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi acim #23 arkadaşlar yeni teklifi olan var mı acaba?