Bebek İkinci El Bebek telsizi arıyorum

acim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
54
0
96
Kayseri
İyi günler;
Elinizde öncelikli garantisi devam eden veya sağlam çalışır durumda temiz kullanılmış uygun fiyata bebek telsizi arıyorum.

Merhabalar A acim , satan var mıdır bilemiyorum ama bulursanız weewell in resmini koyacağım ürününü bulabilirseniz almanızı öneririm. Bir arkadaşım bize hediye getirene kadar birkaç telsiz değiştirdik ve ben bu üründen çok memnun kaldım doğrusu. Daha iyisi vardır muhakkak ama fayda-maliyette başarılı bir ürün.
Hayırlı alışverişler dilerim.

Eklentiler

• 86041910491228196.jpg
    86041910491228196.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 70
Evet aslında bu üründe olursa daha iyi olur ama olmassada başka modelleride olabilir. Ayrıca bu ürünün diğerlerine göre avantajları nedir?

İyi günler;
Elinizde öncelikli garantisi devam eden veya sağlam çalışır durumda temiz kullanılmış uygun fiyata bebek telsizi arıyorum.
weevell telsiz var bende truncu evim küçük olduğu için hiç kullanmadım desem yalan olmaz birkaç defa kullandım ne kadar garantisi var bilmiyorum ama alalı 1 sene olmuştur 70 tl ye satıcam.

Evet arkadaşlar hala arıyorum..
Tatlım bende resimdeki telsiz var,
Alalı 5-6 ay oldu, daha 1.5 sene garantisi var
Tatile giderken evde unutunca yenisini almak zorunda kaldım :(
Yalnız normalde 2 adaptör olması gerekirken bende tek adaptör var ama sorun olmuyor iki üniteyi de şarj ediyor tek adaptör. Düşünürsen 100 tl istiyorum

Tatlım bende resimdeki telsiz var,
Alalı 5-6 ay oldu, daha 1.5 sene garantisi var
Tatile giderken evde unutunca yenisini almak zorunda kaldım :KK43:
Yalnız normalde 2 adaptör olması gerekirken bende tek adaptör var ama sorun olmuyor iki üniteyi de şarj ediyor tek adaptör. Düşünürsen 100 tl istiyorum
Evet işte telsiz bu

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 52
Canim kraft 800 m cekim siyah 70 tl Ankara'dayim

Sağolsun birkaç arkadaş öneride bulundu ancak ben weewell marka olmasını istiyorum. Tekliflerinizi bekliyorum...

Back