Bebek İkinci El bebek telsizi arıyorum

sev35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
7
0
86
İzmir
Merhaba,

Bebeğim 2.5 aylık. artık bebek telsizi kullanmayı ve odasında yatırmayı düşünüyorum. temiz cızırtı yamayan çok pahalı olmayan ikinci el telsiz almak istiyorum.

mesajlarınızı bekliyorum. :)

canım bence 2.el hiç alma ben birtane aldım çok az kullanılmış diye 4 gün sonra bozuldu sonra yeni birtane sıfır aldım kraft ın şuan çok memnunum cızırtı felan hiçbirşey yok ses bir odadan diğer bir odaya çok net geliyor 150 liraya almıştım ben bütçene uygunsa bence hiç 2.eliyle uğraşma derim:)

canım inanırım ya bende böyle bişey alırken seçim yapamıyorum telsizi alırkende çok iyi araştırdım daha önce kullanan bir kaçta arkadaşım vardı öneriler üzerine almıştım kraft ın BM-147 modeliymiş dış görünümü turuncu renkte..

Son düzenleme:
cnm bende wee nin var,oldukça güzel ve kaliteli,daha önce arçelik kullanmıştım kameralı çok cızırtılıydı net değildi,sonra bunu aldık,bikaç kere kullandım,gerek kalmadı artık diye satmak istiyorum düşünürsen özelden mesaj atarsın cnm

telsiz hala satılık mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…