Bak şimdi canım sana bi özet geçicem şu ana kadar gittiğim Dr larım bi kaçı yumurta tembelliği var dedi beni tatmin etmediler tedavi açısından bizde iki yıl olacak uğraşıyoruz bi kaçı da pco görünümü var pco değilsin dedi en sonunda iyi bir Dr buldum özel klinikte adam ama değer yani işinin ehli bir muayene etti herşeyi konuştuk femara tedavisini verdi yumurtalıklarım yanıt verdi güzel büyüdü ama gebelik oluşmadı eşimden test istedi o da temiz çıktı sonra rahim filmi istedi benden onu da çektirdim tertemiz çıktı dedi ki 3-4 ay daha tedavi uygulayalım femara dedi hocam dedim çatlatma iğnesi neden vermiyorsunuz ya da aşılama senin ikisi içinde bir durumun yok dedi yumurtan güzel büyüyüp çatlıyor dedi aşılama ise eşinde sıkıntı yok ve aşılama oranı çok düşük dedi e en sonunda gebelik oluşmazsa ne olacak dedim tüp bebek dedi
yani Dr o kadar önemli ki sağolsun çokta iyi biri senin hastalığına göre tedavi veriyorlar devlet napıyor hiçbir şeyin yok 6 ay sonra gel diyor geçiyor ama şöyle hem maddi hem manevi çok yorucu bir süreç