- 25 Ocak 2008
- 1.436
- 10
- Konu Sahibi onuseviyorum
bebek tedavisi görüp yakınlarından saklayanlar
varmı aranızda....:uhm:
varmı aranızda....:uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende saklıyorumm sadece annem ve ablam bılıyo bırde iş yerındekı arkadaslar ama benım amacım insanları ümitlendırmek ıstemıyorum ve tedavı oldugunu bıldıklerınde devamlı soruyolar nasıl bebek varmı dıye bende onlara şimdi istemıyorum bebek falan dedım 1 yıl daha tedavı olmıycem dedım
Insanlari neden bazi seyleri sakalamak mecburiyetinde birakiyoruz biz toplum olarak anlamiyorum ya..
yani şu demek...bebek sahibi olamadığını ve bunun için tedavi gördüğününü
saklayanlar varmı aranızda...ne bilim baskıdan çekinenler vardır belki...
ya canım kusura bakma aslında gayet açık ve net ama sanırım beynimin yorgun olmasından dolayı anlayamamıştım.
o nasıl bişey canım ilk defa duyuyorum.
Bencede söylememek en doğrusu insanlar böyle hikayelere bayılırlar.Kim kısırmış kim değilmiş yok çocuğu olmazsa neden olmuyor diye inadına sorarlar.Zayıf noktanı yakaladılarmı asla affetmezler.Ben hiperprolaktin hastasıyım benimde olmadı bir süre tedavi olmam gerekiyordu önce, her gittiğim düğün her bayram ızdırap oluyordu.Birde bunun aile yapısıyla alakalı olduğunu düşünüyorum.Cahil insanlar böyle şeyleri çok kurcalarlar.