bebek tedavisi görenler bu ilaçları kullanan var mı?

inşllh canım. Benmde ilk yılım 2 duşukle ikinci yılımda gebe kalmayı bekleyerek geçti. Tam 2. Yılın sonunda oğrendim 3. gebeliğimi. İnşllh rabbim sizede nasib eder.
İnşallah Can'ım Allah sağlık sıhhat versin bebeğinize bana da nasip etsin inşallah , Kaç aylıksın şu anda

İnşallah Can'ım Allah sağlık sıhhat versin bebeğinize bana da nasip etsin inşallah , Kaç aylıksın şu anda
doğum yaptım çok şukur canm. Bebeğim 2 aylık. Tum gebeliğimi gunluk hibor iğneyi gobekten vurmakla geçirdim. Kan pıhtılşması var bnde. Duşuklerimin sebebi buydu

doğum yaptım çok şukur canm. Bebeğim 2 aylık. Tum gebeliğimi gunluk hibor iğneyi gobekten vurmakla geçirdim. Kan pıhtılşması var bnde. Duşuklerimin sebebi buydu
Çok geçmiş olsun canım bunca zorluğa rağmen bebeğini almışsın kucağına bundan güzel ne olabilir rabbim sanada bebeğine de sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah

canım geçmiş olsun...bende de pıhtılaşma var 5 düşüğüm oldu...son 1 senedir de regl olamıyorum dr gittiğimde saçma salak söktürücü veriyor o ay çözüm oluyor ama sonraki ay yine aynısı...bu saf dr ların hiçbiri niye bana klomen, duphaston yada inofolic vermedi...kaç tane dr a gittim deli gibi çocuk istiyorum zaten pıhtılaşmam var bir de kist çıktı neden bir Allah ın kulu dr bana adam gibi bir ilaç vermedi niye??çookk mutsuzum istanbul da olup önerebileceğiniz bi dr var mı, lütfen?

evet kullandım canım. Ama bende hiç bi skıntı yoktu sebepsiz yere gerçklşmiodu gebelik. Klomen oncesi 2 duşuğumde vardı.
Benim yumurtam çatlamıyodu bu ay klomen kullandım çatlamış. Ama bayram haftasına geldiği için değerlendiremedim malesef.

Canim ben 5 ay once klomen ve inofolic kullandim ilk kullanmamda hamile kaldim malesef ebbegimin kalbi durdu bu ay tekrar basliyorum umarim hakkimizda hayirlisi olur allahim kucaklarimizi bos birakmaz
çok uzuldum canım bebegını kaybetmene rabbım hayırlısını versın inş en kısa zaman da tekrar hamiş kalırsın ve bu kez rabbim sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip eder isteyen herkese nasıp etsın ıns bu kadar emek boşa gıtmesin

canım inş hamişsindir :) ama klomen kullananlarda adet gecikmesi oluyor ümidini kırmak istemem çok ümitlenme sonuc negatif çıkarsa çok yıkılmazsın ama pozitif çıkarsa daha çok sevinirsin... ama baya gecikmiş bence hamile olabilirsin haberlerini beklıyorum

dr bilmiorum ama sana adetlerin için ve gebelik için soğan kuru oneriyorum. Ben klomeni kullandığım ay dahi soğan kuru uygulamıştım benm çok işime yaradı canm. İnşllh sende bebişine tez vakitte kavuşursun

teşekkürler canım... yarın doktora gidiyorum saat 12:00 için randevu aldım bakalım inşallah bu sefer bir çare bulurum...

Ben de bu ay soğan suyu içtim ama adetim doğru düzgün gelmedi canım. Kahverengi akıntıyla geçti.

Klomen kullanmıştım bu ay adetim 8 gün geçti idrar testi pozitif çıktı kan verdim hastaneye sonucunu bekliyorum inşallah hamileyimdir

Klomen kullanmıştım bu ay adetim 8 gün geçti idrar testi pozitif çıktı kan verdim hastaneye sonucunu bekliyorum inşallah hamileyimdir
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah..klomeni neden kullandın yumurta gelişimi içinmi verdi doktorun benimde ikinci ayım klomen kullandım ama yumurtalarda gelişme yok son bir ay daha denedikten sonra aşılama olacak dedi doktor..inşallah bende hayirlisiyla kalırım gebe..

Allah razı olsun Can'ım evet yumurta gelişimi için verdi inşallah aşılamaya gerek kalmadan gelir bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…