bebek tedavisi görenler bu ilaçları kullanan var mı?

pelin-su

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2016
16
2
1
38
merhaba arkadaşlar
Bebek tedavisi görüyorum. 3. ayımdayım. adet duzensizliğim cok fazla ilaçlar sayasinde adetim olmaya başladı ama doktor her gittiğimde ilaçlarıma hem yenilerini ekliyor hemde kullanmış olduğum ilaçların dozunu arttırıyor. Kullandığım ilaçlar :
klomen + duphaston + inofolic+ agnucaston +estrofem
bu ilaçları kullanan var mı ? kullanıp hamile kalan ? yardım ederseniz sevinirim kızlar ....

Klomen yumurtaların oluşmasını sağlıo ama diğerlerini bilmiyorum ve hiç kullanmadım. Umarım kullanan birileri yardımcı olur canım.

çok tsk ederım canım umarım yardımcı olan olur... klomenı bu ay gunde 3 defa 5 gun kullan dedi ... bakalım ıns bu kadar ilaç işe yarar hamile kalırım çok istıyoruz

Canim klomen yumurta olusumunu sagliyor duphastson eger dollenme olmaz ise gununde regl olmani olursa da bebegin tutunmasi icin inofolic bir turev folik asit adet duzensizlikleri olan kullaniyor ayni zamanda yumurta olusumunada katkisi varmis digerlerini bende bilmiyorum.

Benimde klomen kullanımında ikinci ayım bir tane kızım var şimdi kardeş istiyoruz nasip olursa..allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah ... bu arada ben bu ay çöreotu+bal+tarçın karışımını kullandım..

anladım canım tsk ederım sen kullandın mı bu ilaçlardan hamıle kaldın mı nehir -arın

anladım canım çok tsk edrım pekı sen kullandın mı bu ılaçlardan hamıle kaldın mı ?

tsk ederım canım pekı sen kullandın m ı bu ilaçlardan hamıle kaldın mı?

inş canım rabbım ısteyen herkese nasip etsın inş saglıklı bır sekılde ıkıncı bebegını de en kısa zamanda kucagına alırsın

anladım canım tsk ederım sen kullandın mı bu ilaçlardan hamıle kaldın mı nehir -arın
Canim ben 5 ay once klomen ve inofolic kullandim ilk kullanmamda hamile kaldim malesef ebbegimin kalbi durdu bu ay tekrar basliyorum umarim hakkimizda hayirlisi olur allahim kucaklarimizi bos birakmaz

Bende klomen kullandım adet tarihim 15 eylüldü 7 gün geçti cuma günü hastaneye gidiceğiz inşallah test yapmadım hastanede öğreneceğiz neden geciktiğini inşallah hamileyimdir
Klomen kullanmış olan arkadaşlar gebe olmadığınız halde adetinizin geciktiği olmuşmuydu hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

klomen kullananlarda adet gecikmesi olmazmış diye duymuştum bn.ne kadarı doğru bilemiycem. Bndede normalde gecikme olurdu ama klomende gunu dahi şaşmadı

Bende klomen kullandim ama nasip degilmis hamile kalamadim insallah tez zamanda güzel haberi alırsınız.

İnşallah öyledir çok heyecanlıyım iki senedir bekliyoruz olmuyor
inşllh canım. Benmde ilk yılım 2 duşukle ikinci yılımda gebe kalmayı bekleyerek geçti. Tam 2. Yılın sonunda oğrendim 3. gebeliğimi. İnşllh rabbim sizede nasib eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…