- 20 Mayıs 2017
- 355
- 110
- 33
- Konu Sahibi Mutluluk61
-
Aynen bu dediklerinize katılıyorum allah razı olsun anlayışınız içinBir insan kızına zarar vermekten korkamaz mı? ayrıca bu toplumda kızlık zarını önemseyen bir insan kitlesi var. kız gençliğinde o bölgesinden zorunlu olarak ameliyat olacak olsa bile şu nedenle bu ameliyatı geçirmesi zorunludur diye dr raporu alanlar gördüm kızlarına geçmişte. Kız çocuğu ileride buna önem verir veya vermez bu ona kalmış bir durum. konu fake bile olabilir bilmiyorum fakat gerçekse bu stresi kızına yaşatacağından dolayı anne korkabilir. Neden herkes sizin gibi düşünmek zorunda ben de bunu anlamıyorum.
Gercekten ilk okuduğumda benim de aklıma gelen bunlar oldu.. ve konu sahibinin böyle bi endişesi varsa mutlaka psikiyatriden yardım almalıbukadar egitimsizlik olamaz bence. bence bambaska bir durum soz konusu. siz sevismeden hamile mi kaldiniz? hic sevismediniz mi? sizin kizlik zariniz bozulmadi (bu tabirden nefret ediyorum ama baska bulamadim) .
bakin babasindan mi supheleniyorsunuz? ya da bir aile buyugunden? bu gozler burada ne konular gordu.
eger bunlarin hicbiri yoksa cok acil psikiyatrik yardim almalisiniz.
altini alirken nasil aliyorsunuz da bu soru kafanizda?Öyle bişey Yok yanlış anlıyorsunuz sizi de anlıyorum istismar olayları hepimizi derinden etkileyip psikolojimizi bozuyor ama ben sadece yanlışlıkla bişey yapmış altına temizlerken falan bişeu yapmış olabilir miyim diye yazdım
2 yasindaki cocugunda altini aliyosun sonucta.. kabizlik cok kotu.Benim de oğlum var 9 aylık elbette bakıyorum ama 2 yaş ne bilim baya büyük geldi
Sen ne yaptin mi bebege de ben mi zarar verdim? Diye korkuyorsun?Ya kardeşim sen önce yazdığım yazıyı bi oku ben bi anne olarak kendim yaptıysam çocuğa bi zararı olur diye diyorum anlaşılır mı bakmakla yoksa ben mi yanlış anladım diyorum
O zaman baya bi boşluk gördüysen Allah korusun kimlerle yalnız kalıyor en ufak bir şüphen oluşursa gerekli yerlere şikayet et. Olur mu olur yani . Allah korusun umarım böyle birşey değildir. Ama 2 yaşında cinsel istismara uğrayan bebek az değil....İzlemedim detaylı anlatmamı isterseniz kızım ıkınıyordu kabız olmuş altına yaptı diye değiştiriyordum ıslak mendille sildim tekrar yapmaya başladı saniyelik bi olay yani zaten hemen bezini geri taktım tuvalet oturtturma pozisyonuna aldım daha kolay yapabilsin diye umarım sizi tatmin etmiştir
Nasıl bi insansın sen ya nasıl bi iğrençlik senin ki anne misin değil misin bilmiyorum sana cevap dahi vermeyeceğimSen ne yaptin mi bebege de ben mi zarar verdim? Diye korkuyorsun?
Parmagini mi soktun?
Kimseden şüphelenme gibi bi durumum olmadığı için acaba ben mi bişeu yaptım yoksa normali mi bu diye düşündüğüm için konu buralara geldi herkes yanlış anlıyorO zaman baya bi boşluk gördüysen Allah korusun kimlerle yalnız kalıyor en ufak bir şüphen oluşursa gerekli yerlere şikayet et. Olur mu olur yani . Allah korusun umarım böyle birşey değildir. Ama 2 yaşında cinsel istismara uğrayan bebek az değil....
Normaldir normal i zaman bu kadar takma. Ben de bazen oğlumun altını alırken ıslak mendili fıstıkına yanlışlıkla fazla bastırınca ay birşey oldu mu acaba diyorum. İstismardan eminsen olabilir öyleKimseden şüphelenme gibi bi durumum olmadığı için acaba ben mi bişeu yaptım yoksa normali mi bu diye düşündüğüm için konu buralara geldi herkes yanlış anlıyor
Haydaaaaaa.Nasıl bi insansın sen ya nasıl bi iğrençlik senin ki anne misin değil misin bilmiyorum sana cevap dahi vermeyeceğim
İşte benim kız da altını değiştirmeyi sevmiyor zorla temizliyorum kızarıyor hemen teniNormaldir normal i zaman bu kadar takma. Ben de bazen oğlumun altını alırken ıslak mendili fıstıkına yanlışlıkla fazla bastırınca ay birşey oldu mu acaba diyorum. İstismardan eminsen olabilir öyle
Yazdığın tabir bunu açıklamıyor her neyse eğer tüm attığım mesajları okuduysan beni anlarsın kızım altını zor değiştirten biri bacaklarını sıkıyor hemen kızarıyor altını değiştirmek istediğim zaman kaçıyor tuvalete asla yapmak istemiyor sıkıntılı bi çocuk. Ben korktum ama herkes beni yanlış anladı ama umrumda da değil. Benim anlatmak istediğim şey kötü birsey değil daha 21 yaşındayım tecrübesiz olabilirim ama iyi bi anneyimHaydaaaaaa.
Ne igrencligi kardesim?
Duzgun konus!!!
Altini degistiriken yanlis birseybmi yaptim acaba? Diyen sen degil misin?
Belki yamlislikla parmagin falan mi kaydi ki bu kadar korktun? Demek istedim
Igrenc olan sensin
Bir annenin isteyerek cocugunun orasina parmak sokabilecegi senin aklina gelmis oldugu icin igrenc.olan sensin
Gerçekten pişmanım yanlış anlaşıldı olay başka yerlere taşındıKonu sahibi evli olmaniza ragmen bilgisiz olabilirsiniz bu konularda ama kizlik zari banyo yaptirirken silerken bunlarla bozulmaz.Ayrica bunca pedofilin yasadigi bir toplumda bir doktordan başka kimseyle paylasmayin boyle seyleri.Burada yazilanlari herkes okudugu icin bende konun komple silinmesini istiyorum.Eminim konu sahibide pişman olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?