Bebek te kızlık zarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen bu dediklerinize katılıyorum allah razı olsun anlayışınız için

Gercekten ilk okuduğumda benim de aklıma gelen bunlar oldu.. ve konu sahibinin böyle bi endişesi varsa mutlaka psikiyatriden yardım almalı

altini alirken nasil aliyorsunuz da bu soru kafanizda?

Ya kardeşim sen önce yazdığım yazıyı bi oku ben bi anne olarak kendim yaptıysam çocuğa bi zararı olur diye diyorum anlaşılır mı bakmakla yoksa ben mi yanlış anladım diyorum
Sen ne yaptin mi bebege de ben mi zarar verdim? Diye korkuyorsun?
Parmagini mi soktun?

Reactions: csi
O zaman baya bi boşluk gördüysen Allah korusun kimlerle yalnız kalıyor en ufak bir şüphen oluşursa gerekli yerlere şikayet et. Olur mu olur yani . Allah korusun umarım böyle birşey değildir. Ama 2 yaşında cinsel istismara uğrayan bebek az değil....

Kimseden şüphelenme gibi bi durumum olmadığı için acaba ben mi bişeu yaptım yoksa normali mi bu diye düşündüğüm için konu buralara geldi herkes yanlış anlıyor

Kimseden şüphelenme gibi bi durumum olmadığı için acaba ben mi bişeu yaptım yoksa normali mi bu diye düşündüğüm için konu buralara geldi herkes yanlış anlıyor
Normaldir normal i zaman bu kadar takma. Ben de bazen oğlumun altını alırken ıslak mendili fıstıkına yanlışlıkla fazla bastırınca ay birşey oldu mu acaba diyorum. İstismardan eminsen olabilir öyle

nasil bir linc girisimidir bu.
kadin korkmus aklina takilmis belli ki bilgiside yok kizima zarar mi verdim endisesiyle sormak istemis.
konuyu nerden nereye cekenler var ya yok et parcasi muamelesi yok ilerde diktirir bir suru igrenc bisey.
napsaydi kadin aklindaki soru isaretlerinden kurtulmak icin jinekologami goturseydi 2 yasindaki bebegi.
altini cizerek soyluyorum kadinin korkusu kendi kizina yanlislikla zarar verdim endisesi. baska bisi degil

Nasıl bi insansın sen ya nasıl bi iğrençlik senin ki anne misin değil misin bilmiyorum sana cevap dahi vermeyeceğim
Haydaaaaaa.

Duzgun konus!!!

Altini degistiriken yanlis birseybmi yaptim acaba? Diyen sen degil misin?

Belki yamlislikla parmagin falan mi kaydi ki bu kadar korktun? Demek istedim

Igrenc olan sensin.

.!!!!Bir annenin isteyerek cocugunun orasina parmak sokabilecegi senin aklina gelmis oldugu icin igrenc.olan sensin.!!!!!

50 kere.yanlis birsey mi yaptim acaba? Diye soran sensin

Ben de yanlislikla acaba parmagi mi kaydi? Diye dusumdum

Igrencsin gercekten nereye cekmissin dedigimi

Konu sahibi evli olmaniza ragmen bilgisiz olabilirsiniz bu konularda ama kizlik zari banyo yaptirirken silerken bunlarla bozulmaz.Ayrica bunca pedofilin yasadigi bir toplumda bir doktordan başka kimseyle paylasmayin boyle seyleri.Burada yazilanlari herkes okudugu icin bende konun komple silinmesini istiyorum.Eminim konu sahibide pişman olmustur

Normaldir normal i zaman bu kadar takma. Ben de bazen oğlumun altını alırken ıslak mendili fıstıkına yanlışlıkla fazla bastırınca ay birşey oldu mu acaba diyorum. İstismardan eminsen olabilir öyle
İşte benim kız da altını değiştirmeyi sevmiyor zorla temizliyorum kızarıyor hemen teni

Yazdığın tabir bunu açıklamıyor her neyse eğer tüm attığım mesajları okuduysan beni anlarsın kızım altını zor değiştirten biri bacaklarını sıkıyor hemen kızarıyor altını değiştirmek istediğim zaman kaçıyor tuvalete asla yapmak istemiyor sıkıntılı bi çocuk. Ben korktum ama herkes beni yanlış anladı ama umrumda da değil. Benim anlatmak istediğim şey kötü birsey değil daha 21 yaşındayım tecrübesiz olabilirim ama iyi bi anneyim

Gerçekten pişmanım yanlış anlaşıldı olay başka yerlere taşındı

Hatta sana birşey anlatayım. Çoook çocukken belki ilk hatıralarımda şöyle birşey var.... bunu belki ilk kez biriyle paylaşıyorum. Orama hava girerdi oynarken yürürken ben de kaldırıma oturur sertçe kendimi bastırır havanın çıkması hoşuma giderdi affedersin sanki gaz yapar gibi. Bunu oyun gibi yaptığımı ama kimseye anlatmadığımı hatırlıyorum. Demek ki orda boşluk var. Böyle düşün. İçini ferah tut.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…