• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek te kızlık zarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mutluluk61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2017
355
110
33
Her konuyu yanlış anlamanıza gerek Yok bi anne olarak korktum bekli kendimi yanlış açıklamış olabilirim şu an bu konu buradan silinsin çok isterdim ama bazı arkadaşlar herşeyi çok yanlış anlıyorlar. Sizi allah a. Havale ediyorum.

arkadaşlar 2 yaşında bi kızım var bu gün tam bezini değiştirirken af edersiniz büyük tuvaletini zorla yapmaya başladı o sırada özel bölgesini gördüm sanki içinde bi delik var gibi yani zar yokmuş boş gibi gördüm ve korktum

Yani yanlış anlaşılmasını istemiyorum herhangi değiştirirken kan vs görmedim olmadı da acaba banyo da falan ben anlamadan bişey olmuş olabilir mi olsa anlar mıydım lütfen yardımcı olun

Son düzenleme:
arkadaşlar 2 yaşında bi kızım var bu gün tam bezini değiştirirken af edersiniz büyük tuvaletini zorla yapmaya başladı o sırada özel bölgesini gördüm sanki içinde bi delik var gibi yani zar yokmuş boş gibi gördüm ve korktum

Yani yanlış anlaşılmasını istemiyorum herhangi değiştirirken kan vs görmedim olmadı da acaba banyo da falan ben anlamadan bişey olmuş olabilir mi olsa anlar mıydım lütfen yardımcı olun
Yazıp yazıp sildim....

2 yaşındaki bebeğin kızlık zarına mı taktınız?
Pes!

Ayrıca siz kadın olduğunuza emin misiniz?
Orası etten duvar mı olacaktı? Tabiki delik olacak,regl kanı nereden geliyor sanıyorsunuz makattan mı? Abartmayın,2 yaşındaki bebekte kızlık zarı arayacak kadar da saçmalamayın

Vela havle vela kuvvete.... Iyi misiniz? O zar dediginiz sey o deligi kapatmiyor zaten. Kafanizi ay ben mi bir sey yaptim sorulariyla yormak yerine acin okuyun ve kardesim. Ay sinirlendim gece gece yaaa ooooffff

Vela havle vela kuvvete.... Iyi misiniz? O zar dediginiz sey o deligi kapatmiyor zaten. Kafanizi ay ben mi bir sey yaptim sorulari yerine acin okuyun ve kardesim. Ay sinirlendim gece gece yaaa ooooffff
Sinirlenecek ne var bi anne olarak tedirgin oldum benim yüzümden yanlışlıkla böyle bişeu olması vicdanımı zorlar

Sinirlenecek ne var bi anne olarak tedirgin oldum benim yüzümden yanlışlıkla böyle bişeu olması vicdanımı zorlar
Bu yaştaki bebeğin kızlık zarını düşüneceğinize önce gelişimini düşünün! Tabi kendi gelişiminizi de öyle!

Olmasa ne olacak ki ablacım, büyüyünce diktirirsiniz, el değmemiş kıza en çok altın takacak, düğüne para koyacak zengin kocaya zarın değerince satışı gerçekleştirirsin. Tıp ilerledi artık boşuna üzülmeyin vicdan yapmayın. Kızın satış değerini kazara düşürmediniz yani.

2 yaşındaki bebeğin kızlık zarına mı taktınız?
Pes!

Ayrıca siz kadın olduğunuza emin misiniz?
Orası etten duvar mı olacaktı? Tabiki delik olacak,regl kanı nereden geliyor sanıyorsunuz makattan mı? Abartmayın,2 yaşındaki bebekte kızlık zarı arayacak kadar da saçmalamayın
Yanlış anlamanızı anlamıyorum benim söylediğim şey içimde bi korku oldu sonuçta olduğuysa da yanlışlıkla oldu çocuğa bi zararı olur diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back