Bebek İkinci El Bebek taşıyıcımı satıyorum

cnm ist deyim ben ıstersen ptt ıle gönderı yapabılırım okış...

çantası falan var degilmi birde bi şeyler daha yapın kargo parası var parayı yatırırkende para alacaklar bana 70 ile 80 arasında bi rakama gelecek bi şey yapında benimder işimi görsün :)

çantası falan var degilmi birde bi şeyler daha yapın kargo parası var parayı yatırırkende para alacaklar bana 70 ile 80 arasında bi rakama gelecek bi şey yapında benimder işimi görsün :)

canım cantası dedıgın bı posetı vardı kayıp oldu o pek bı ısıne yaramaz ztn:)

bıde sıfırı 139 tl cnm ben sana ıyı fıyat söledım havale ucretı dsen 4 tl kadar tutacak kargo da ben den olsun daha baska bısey yapamam

siz neden satıyosunuz kullanışlımı peki
babasylıng marka değilmi bu

su ana kadar cok kullandım markete bakkala gıttgımde cok ıyı oldu bıde kucak ıstıodu bebek arabasında cıglıgı basıodu benı al dıodu suanda bebek arabasında duruyor buyudugu ıcın etrafı ızlıor o yuzden satmaya karar verdım hemde suan besık alıcam para topluorum anakucagı sallanan besıgımıde sattım suan 150 tl m var bunuda satıyım dedım alıcagım besık 250 tl ustunede ben koyucam o yuzden satıorum

The Eziosling cnm babasling zaten burda satılmıo dıye bılıorum bu yerlı marka okış

kızlar alan olursa kargo alıcıya aıt 50 tl den asagıya ınemem alan alsın vıdeolarını ızleyebılırsınız youtube den babaslıng dıye yerlıuretım the ezıoslıng 0-2 yaşa uygundur ayar yerı mevcuttur çok yönlü bebek taşıyıcısı emzırmek ıcınde ıdealdır ıcıne koyup bebegınızı rahatca emzırebılırsınız

...hala guncel satılmadı...

kızlar suan cok ıhtıyacım var satılsın dıye fıyatı 35 tl yaptım ihtiyacı olan yok mu?

30 olursa talibim cnm

kargo bedelı artı havale ucretını katarak 35 tl ındırdım zaten bıde paraya ıhtıyacım var kac kere ındırım yaptım sırf satılsın dıye 30 tl yapsam bu seferde sen 20 tl yap dıceksın bu bellı bısey zaten...ıhtıyacım oldugu ıcın ındırdım ıhtıyacım olmasa zaten bedavaya verırım burdakı bebek bekleyen ınsanlara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…