Oglum 6 aylık 15 gün önce doktor tavsiyesiyle sünnet ettirdik.Sunnetten sonra pipisi iceri dogru gömüldü. internetten bir cok makale okudum.bir çoğunda büyüdükçe duzelecegi yazıyor. Ama bazende opererasyon gerekebiliyormus.cok endiseliyim.cocugunun başına boyle bisey gelen varmı. Nolur yardımm..
Oglum 6 aylık 15 gün önce doktor tavsiyesiyle sünnet ettirdik.Sunnetten sonra pipisi iceri dogru gömüldü. internetten bir cok makale okudum.bir çoğunda büyüdükçe duzelecegi yazıyor. Ama bazende opererasyon gerekebiliyormus.cok endiseliyim.cocugunun başına boyle bisey gelen varmı. Nolur yardımm..
Canım geçmiş olsun öncelikle bir akrabamızın başına benzer birşey geldi sanırım. Sanırım diyorum çünki ben soramadım anne üzülür diye. İki oğlanları var ve ilkini doğumda sünnet ettirdiler. İkincisinide aynı şekilde sonra ben annesi birgün altını değiştirirken küçüğünün pipisini gördüm. Çocuğun hiç dışarıda pipisi yoktu. İçine gömüktü. Belki bir hastalığı vardı falan anneyi üzmeyeyim diye soramadım. Sonra büyük oğlanın sünneti doğunca yapıldı ya sonradan sorun olmuş et yine büyümüş çocuk ikinci defa sünnet olmak zorunda kaldı. Anneside çok ufak sünnet yaptırdığı için pişmandı.
Ama ufak oğlanınki çok ilgimi çekmişti sanki boya sürmüşler oraya böyle resim gibi duruyordu hiç dışarıya çıkıntısı yoktu. Normalmidir bilmiyorum. Benim oğlumda 5 yaşında doktor 6 yaştan önce sünnet önermedi bekliyoruz cnm..
Cevabınız icin tesekkurler. Aslinda internetten makalelere baktim konuyla ilgili.bazi bebeklerde yağ dokusu fazla olduğu için böyle olabilirmiş .ama bazende cerrahi op.gerekibiliyormus.umarim bizimkide düzelir.