bebek sevilmelimi

bunları düşünmekten kafayı yicem ne mutlu pimpirikli olmayan annelere ben neden boyleyim ya bir psikolaga gitmeyi dusunuyorum bana yardimci olun lutfen..

Tiksinirim.
Ağzında ne mikrobu bakterisi taşıdığını bilmediğimiz insanlar ne diye öpecek yahu keza taşımasa bile bebek gibi hassas bir teni öpmekten ne zevk alırlar ya!

Kendi uçuğundan dolayı bebeğinin ölümüne sebep olan anne haberi çıkmaz aklımdan.
Öptürmeyin!
Hiçbir bağışıklığı olmayan bebekleri öptürmeyin, kendiniz de öpmeyin.
Çok içinizden geliyorsa bezinin üzerinden sırtını öpün, tenini değil.
görümcem kardesim gibi bana cok yardimci oldu sagolsun sesli opuyor derken tukurlu sekilde sapur supur degil yanagindan operdi bana cok yardimci oldugu icin bir sey demedim hem yegeni kim canini yakmak isterki surekli uyarida bulunurdum sert sevmeyin yavas sevin diye suan bebegim 7 aylik saglikli sukurler olsun ama ben pimpirikliyim normalde nasil opmeyin diyemedim kendime kiziyorum esimde bir sey deme ailene sevsinler cocugu kendine bagli yetistirme diyince bir sey demedim sadece annene babanne teyze halaya sevdirdim bebegimi yanlis mu yapmisin sizce..

optukten sonda serti yavasi mi var bunun temas var sonucta anlamadim dusunce tarzinizi. ayrica siz bunu dusune dusune hasta olursunuz bi bahane uydurup hem kendi ailenize hemde esinizin ailesine opmeyi yasaklayin. kendiniz tavrinizi koyamiyorsaniz doktoru one surun.

Back