- 4 Ocak 2021
- 13
- 0
- 1
- Konu Sahibi dilek616134A
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala oyle mi öpüyor yoksa daha küçükken mi öyle öperdiGörumcem bana cok yardimci oldu lohusaligimda kayinvalidemle bebegimin banyosunu yaptirirdik kuvetinu gorumcem tasirdi agir kaldirmazdi bana marketimu pazarimi gorurdu 5 ay sonra evlenecek diye bir sey demedim sert opmeyin yavas opun diye uyarirdim surekli anneligimi sorgular oldum bana akıl verim.oğlum 7 aylik hala bunlari dusunuyorum nasil izin verdim diye ikinci cocugum olsu. izin vermicem kesinlikle bu sefer alınıyorlar bebegini sevdirmiyor diye.
Ben öperim sen öpme demedinmiBenim kayınvalide de bana öpme demişti kendi çocuğumu![]()
ben kayinvalidme opmeeyelim dedim oglumu halasi dudagindan operdi ne olmus diyince bunada sukur dedim benim takintili bir insan oldugumu anladiklari icin biraz daha geri vites attilar.Ben öperim sen öpme demedinmi![]()
ben cani acir diye endiseleniyorum acikcasi sonrasinda opturdugumede pisman olmustum cevremizde bebekler hep opuluyor bende opturdum ama pimpirikliyim elimde degil.ne serti ne yavaşı bebek öpülür mü onlar ne kadar açık mikroba bağışıklığı ne ki. Hele korona döneminde çok yanlış. Bebeğinize bişey olsa allah korusun üstlerine bile alınmazlar. Kesin dille uyarın açıklayarak bence
bebegin ne kadarlik suanBenim annem de 2 aylık bebeğimi şapur şupur öperdi o geldi aklıma![]()
6 aybebegin ne kadarlik suan