• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek şekeri ,nikah şekeri

• Konu Sahibi Konu Sahibi sbt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu da yenimodel davetiyem altındaki renk farklı renkler olabilir normal zarf ile sunulacaktır üstündeki kurdele davetiye baskı ve çiçeklerinin dizaynı değişebilir

adet fiyatı zarfı ile beraber 1 TL dir .Alt fonu ,Kağıt dışı pilastik esaslı bir malzemedir.

Son düzenleme:
canım ellerine sağlık harikasın...bu mıknatıslı cam süsleri nereden alıyorsun?kutuları vs..yardımcı olursan sevinirim..a.s.

anahtarlık yada mıknatıslı değişik modeller,yazılar altın yaldız yada gümüş renkli olabilir

forum arkadaşımız silelimizin nikah şekerleri, kendinisine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum

forum arkadaşımız silelimizin nikah şekerleri, kendinisine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum

Sağol sbt abla,

İnan herkes cok begendı nıkah sekerlerımı,hatta en cok kayınvalıdem aldı,arkadaslarıma bıle gızlıden ayırdım,annemın dolabına koyduğum sekerlerı bıle aldılar yani,o derece kaydirigubbakcemile3

İyi ki yaptırmışsın pempeblısı cok güzel dediler ama ben beyazınıda cok sevdım.Büyüklerden kımsenın haberı yok ailem dışında,onları süpriz olarak cıkartıcam evlenınce hihoyyyt

Arkadaslar,ben sbt ile buluşup aldım sekerlerımı,gercekten hem sağlam yapıyor işini,hem cok güzel hemde böyle bı arkadas edınmış tanımış oluyorsunuz.Allah razı olsun ben cok memnun kaldım.

Hayırlı satışlar ablacım,görüşmek üzere.

He buarada bebek şekerlerımıde sana yaptırıcam ınsallah :lepi:

seydahancer arkadaşım özel mesaj kutuna bakarmısın lütfen

davetiyeler
Altın yaldız ile de yazılabilir

El yapımı keçe bebek şekeri, Hoşgeldin prenses! GittiGidiyor'da 82589929

Arkadaşlar ben de el meklerimi satıyorum, kendi blogumda var, rnatasarim.blogspot.com, ama ilk başlarda oradan güven sağlamak zor olduğu için g.g. sitesine koydum yaptıklarımı göz atmek isterseniz buyurun.

$SDC13547.jpg c

işte yaptığım bebek şekerlerinden bi tanesi :)

Back