• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek şampuanı..

gokay072664

Annesinin Bitanesi DEFNE
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
231
4
116
Antalya
merhaba kızlar.. bebeğim 6.ayını doldurmak üzere.. şampuan olarak sebamed kullanıyorum. ama artık değiştirmek istiyorum. dalin , jhonnsson , nivea vs. siz hangisini kullanıyorsunuz? memnun musunuz? herhangi birinden şikayetiniz oldumu? deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum.

canımben ilk doğduğunda jhonson's yeni doğan şampuanını kullandım..sonra normal jhonson's bebe şampuanına geçtik..ben çok memnunum...bedtime serisini kullanıyorum...masaj losyonu falan çok güzel..tavsiye ederim...

johnson's baby bed time çok iyi bence de.özellikle duş jeli çok rahatlatıcı...Dalin güzel kokuyoor ama kendime denedim inanılmaz yoğun bir koku çıkıyor suyla beraber...

birkaç ay önce bütün gazeteler yazdı johnson baby içindeki maddeler yüzünden çogu avrupa ülkesinde yasakmış sadece a.b.d de kullanımına izin var haberiniz olsun internetten araştırın

ben de ilk doğduğunda sebamed ürünlerini kullandım hala da kullanıyorum bebe yağında.ama şampuan olarak dalin kullanıyorum.memnunum ama ben kokulu ürünleri çok sewerim böööle sakin hafif kokuluları we kalıcı olmasını isterim o yüzden dalinin hoş kokusu war ama kalıcı değil o kadar.ertesi gün geçip gidiyo koku:)biraz daha büyüsün değiştiricem ama yanlış anlaşılmasın içeriğinden memnunum sırf kokusu kalıcı değil diye değiştiricem:)miiiss gibi koksun böööle mis mis:)

arkadaşlar meleklerinizi, ne kadar masum ve göz alıcı görünürlerse görünsünler bu tip kimyasallara maruz bırakmayın ne olur. Hele ilk 1 yaşına kadar, tenleri zar gibi her şeyi geçiriyor. Şampuan yerine egedeki el yapımı olan parfümsüz sabunları kullanın, pişik kremi ve bebe yağı olarak saf zeytin yağını kullanın. popo temizliğini lütfen kimyasal bombası olan ıslak havlularla yapmayın. Bir süre deneyin bakın, melekleri popoları hiç pişmeden kaymak gibi oluyor. banyodan sonra yağlayınca sünger gibi emiyor vücut.

Back