Maske Tarifleri Bebek şampuanı ve şeker ile yüz peelingi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
merhaba kizlar,

yaaaa basligi okuyunca hemen atladim . Bende de var su siyah noktalardan, kurtulmak istiyorum... ben seyi soracaktim, bebe´nin hangi sampuanini kullandiniz? Yazarsaniz sevinirim, bende denemek istiyorum cünkü.

tesekkürler - selamlar

canım bende dalin vardı onla yaptım marka
önemli değil kıss sen yap.maksat gözün yanmasın

bende yumurta akı ve şekeri duymuştum syh nktalar için ama şeker tüyleri arttırıyor yüzdeki bu yüzden denemedim....

bende yumurta akı ve şekeri duymuştum syh nktalar için ama şeker tüyleri arttırıyor yüzdeki bu yüzden denemedim....

yapıyorum ben
artırmıyor şeker artırmaz da.

bebek şampuanını da yapıyorum yumurta akını da seviyorum sonrasındaki yumuşaklığı

bende tüylenmeden korktum ypmadm şeker koymdm ama yumurta akı yaptım yumuşak oluo... bu ymrta akı şeker peelingi ebru şallının tarifi..

çok teşekkürler canım ya not defterime yazdım en kısa sürede denemeyi düşünüyorum

bi gün buraya birisi uyduruk bi yüz için peeling ve maske tarifi verse yapıcak duruma gelmişiz ya ne bu

Peeling'i çok severim :)
Bugün yapıcam evde dalin de varken

Son düzenleme:
benim yanak bölgemde hiç geçmeyen sivilceler ve çukurlarım var yine de yapabilir miyim bunu?

Uzmanlar aslında şekerli ağdaları önermiyorlar kıllanma yaptığı icin, acaba bu uygulamadada şeker yüz kıllanmasına sebeb olurmu :S.. Aslında özel bakım kumları oluyor onlardan kullanmak daha yararlı olur sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…